Vine toamna... bine' le pare, e sezon de barfa tare! Stranse la claca in sat, analistele cu basma dau note personajelor mondene mediatizate la TV! Iata cine sunt cei luati in vizor de acesta data

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

Analistele satului critica dur vedetele autohtone si le dau calificative. Incepe cloaca mondena, mai ceva ca o arena!

Stranse ca ciorchinele pe arac, analistele le suduiesc pe fatucile care ranjesc prin televizore. De aceasta data analistele cu basma au luat in vizor cele mai mediatizate vedete de la TV.

Batranele le-au criticat rand pe rand si le-au dat calificative pentru aparitiile din ultima perioada in care au facut turul posturilor TV. Prima care a fost pusa la zid a fost Ozana Barabancea, care a luat cele mai bune note, pentru faptul ca s-a straduit sa slabeasca in timp record.

Iata care au fost celelalte vedete criticate pe marginea santului de analistele satului:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.