Vineri, 3 martie, începe serialul turcesc „Destăinuiri”. Vezi online primul episod al serialului VIDEO. Manyola primește mai mulți pacienți în cabinet în încercarea de a le oferi ajutorul

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 dec 2023, 05:00

Primul episod al serialului turcesc „Destăinuiri” este difuzat la Kanal D vineri, 3 martie 2023.

Sursa: Captură KANAL D

Primul episod al serialului turcesc „Destăinuiri” este difuzat la Kanal D vineri, 3 martie 2023. Îl poți urmări și online, live, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Fanii serialului „Destăinuiri” vor putea vedea, în această seară, modul în care Manolya încearcă să își ajute pacienții să depășească anumite traume care le-au marcat viața.

Ce se întâmplă în primul episod al serialului turcesc „Destăinuiri”

Meliha este prima pacientă, a doctoriței Manolya, care a fost adusă de fiica ei, după ce a încercat să se sinucidă. La început, Meliha nu vorbește, din cauza anxietății cu care aceasta se confruntă, dar treptat începe să povestească despre cele mai întunecate secrete ale ei despre care nu a reușit să vorbească până acum.

Este căsătorită cu un bărbat violent care o bate grav, dar spune că asta este nimic pe lângă suferințele pe care le-a văzut în trecut și oamenii răi pe care i-a întâlnit.

Citește și: Serialul ”Destăinuiri”, despre traumă și vindecare, are premiera în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

După ce își spune povestea, Meliha plânge pentru prima dată după 30 de ani și se simte puțin mai ușurată și recunoscătoare față de doctorița care a ascultat-o cu multă compasiune.

Pacienții următori sunt Mehmet și Nesrin, un cuplu căsătorit. Cei doi au o carieră de succes.Ei vin la cabinet pentru terapie de cuplu. Nesrin este victimă a violenței domestice și după 15 ani de căsnicie, i-a spus soțului ei că divorțează dacă nu merge la psiholog.

Manolya primește o veste rea și este nevoită să plece de urgență de la cabinet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dacă vrei să afli de ce veste a primit Manolya, poți urmări serialul “Destăinuiri” din această seară începând cu ora 20:00, la Kanal D.

Vezi Video Online dublat în română serialul „Destăinuiri” pe Kanal D

Serialul "Destăinuiri" se desfășoară într-un cabinet psihologic din Istanbul, Turcia, un loc unde vin să-și găsească împăcarea și vindecarea persoane vulnerabile, cu istorii de viață încurcate, marcate de trauma și diverse încercări.

Poveștile personajelor sunt inspirate din viața reală, iar în multe povești dintre acestea vă puteți regăsi chiar voi.

Terapeutul șef este Manolya, interpretată de către Binnur Kaya și este o femeie încrezătoare care luptă pentru fiecare persoană în parte. Misiunea acesteia este de a-i ajuta pe cei care ajung la cabinetul său să își deschidă sufletul și să vorbească chiar și despre cele mai traumatizante experiențe și îngrijorătoare gânduri. 

În afara biroului ei, Manolya este însă o femeie interiorizată, care ascunde multe secrete, dar și propriile sale drame.

Citește și: Cine este și câți ani are Tülin Özen, superbă actriță care interpretează rolul Piraye în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

„Destăinuiri" este un serial cu încărcătură emoțională, care te va ține cu sufletul la gură în fiecare vineri și sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Din distribuția serialului fac parte: Evrim Alasya (Güneş), Salih Bademci, (“Mireasă din Istanbul”), Celil Nalcakan (“Totul pentru familia mea”) și, de asemenea, Erkan Petekkaya (“Furtună pe Bosfor” şi “Trădarea”).

„ Destăinuiri” este serialul care poate fi urmărit atât la TV, cât și online, dublat în limba română pe kanald.ro. Cei care vor să vadă episoadele de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze  https://www.kanald.ro/live.html .