Vineri, 9 ianuarie, in emisiunea "D-Paparazzi": De ce ii este frica actritei Winona Ryder?

Editor: Alina Dirdala Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Vineri, 9 ianuarie, de la 22.15, Ilinca Vandici va asteapta sa descoperiti o noua fila din jurnalul monden al vedetelor.

Maine seara, reporterii “D-Paparazzi” vor dezvalui cele mai ciudate fobii ale vedetelor de la Hollyowood.  Daca unora le este frica de reptile, pisici, de intuneric sau mers cu avionul, altora le este teama de papusile de portelan sau de navigarea pe internet.

Winona Ryder, actrita care a incantat cinefilii cu rolul exceptional din “Black Swan” (n.r. “Lebada neagra), are o fobie mai aparte. Acesteia ii este frica sa navigheze pe internet din simplul motiv ca ar putea fi declarata membru Al-Qaeda.



“Toata treaba e cu motorul de cautare google, care pentru mine este ceva infiorator. Am aceasta frica data de faptul ca daca incerc sa aflu ceva, ce film ruleaza si unde, o sa aflu deodata ca sunt membru Al-Qaeda. Sunt la un buton distanta de a intra in Al-Qaeda!”, a povestit frumoasa actrita.

Actorul Channing Tatum, starul hollywoodian, a marturisit ca este ingrozit atunci cand vede papusi de portelan: “Sunt ingrozit de papusile de portelan!”.


Ce temere nejustificata au Taylor Swift, Carmen Electra sau Emma Stone puteti afla urmarind emisiunea “D-Paparazzi”, difuzata vineri, 9 ianuarie, de la 22.15, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.