Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

Author: Alina Petre

Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Aseară, românii au fost cu ochii pe “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D! Weekendul a început cu sportul minţii pentru românii din întreaga ţară, iar Kanal D a fost din nou lider de audienţă la nivel National vineri seara, în intervalul difuzarii celui mai atractiv quiz show (22:30-24:00), conform Kantar Media Romania.

Emisiunea cu şi despre vocabular a înregistrat 4,2% Share şi 14,9% cotă de piaţă pe targetul National, minutul de aur (22:30) ţinând în faţa micilor ecrane, la Kanal D, 1.319.000 de fani ai emisiunii.

Citește și: De 1 Decembrie, românii au răspuns provocărilor inteligente, la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

Cel mai simplu de înteles quiz show pentru toată familia, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a devenit obiceiul de consum pentru întreaga familie, în fiecare seară, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D. Concurenţi de toate vârstele, cu profesii diferite fac un adevărat spectacol faţă în faţă cu Dan Negru, doar prin agilitatea mintii şi bucuria de a găsi răspunsurile corecte la întrebările acestuia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Românii aleg “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Emisiunea, lider de audiență si aseară, la nivel întregii țări și la orașe