Vineri VREMEA se va ameliora! Iata prognoza meteo

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:14

Vineri, vremea se va ameliora iar cerul va fi variabil, cu innorari, averse si trecator descarcari electrice la munte, local in Crisana, Maramures, Transilvania, Moldova si izolat in rest. Administratia Nationala de Meteorologie informeaza: cantitatile de apa vor depasi izolat 15... 20l/mp.

Vantul prezinta intensificari in zona de munte, iar in cursul zilei si in partea de sud si sud-est, in rest va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi intre 16 si 26 de grade, in timp ce minimele vor fi intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni, pana la 4... 5 grade.

 

BUCURESTI

Vineri, vremea va fi predominant frumoasa, iar cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza.

Temperatura maxima va fi in jur de 26 de grade, iar minima va fi de 11... 13 grade.

 

La MUNTE

Cerul va prezenta innorari temporare mai ales in cursul zilei, cand vor cadea averse, insotite de descarcari electrice. Noaptea cerul va deveni variabil si spre sfarsitul intervalului se va innora in Carpatii Occidentali unde pe arii restranse va ploua. Valorile termice vor fi in scadere usoara.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

La MARE

Cerul va fi temporar noros ziua cand vor mai fi averse, insotite de descarcari electrice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 24 de grade, iar minimele intre 16 si 17 grade.  Temperatura apei va fi cuprinsa intre 18 si 21 de grade.

 

Sursa: Mediafax