Vinete la cuptor, cu bacon, telemea de capra si mozzarella
Cost estimativ: 40 lei pentru 4-6 persoane
Ingrediente
2 vinete mari
200 g bacon crud uscat
250 g telemea de capra
O lingurita oregano
2 rosii mari
200 g mozzarella
Sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare
Vinetele se taie felii de 7-8 mm si se prajesc pe ambele parti pana cand se coloreaza putin.
Se prajeste baconul, se adauga pe feliile de vinete, se rade telemeaua de capra, se asezoneaza cu piper, oregano.
Se adauga o felie de rosie si apoi se presara mozzarella rupta.
Se dau la cuptor timp de 20 minute pana cand mozzarella devine usor aurie.
Se serveste cu sos de rosii si cu mult busuioc sau verdeata.
Ingrediente
2 vinete mari
200 g bacon crud uscat
250 g telemea de capra
O lingurita oregano
2 rosii mari
200 g mozzarella
Sare,
piper, ulei de masline
Mod de preparare
Vinetele se taie felii de 7-8 mm si se prajesc pe ambele parti pana cand se coloreaza putin.
Se prajeste baconul, se adauga pe feliile de vinete, se rade telemeaua de capra, se asezoneaza cu piper, oregano.
Se adauga o felie de rosie si apoi se presara mozzarella rupta.
Se dau la cuptor timp de 20 minute pana cand mozzarella devine usor aurie.Se
serveste cu sos de rosii si cu mult busuioc sau verdeata.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii