„Vino acasă la mine. Te iubesc” Alexandru, un român de 28 de ani, a dispărut fără urmă în Italia de mai bine de o săptămână. Mama lui își strigă durerea

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 sep 2024, 10:51

Alexandru a fost văzut ultima dată pe 28 august, iar de atunci, nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu el

Sursa: fanpage.it

Alexandru Olteanu, un tânăr român în vârstă de 28 de ani, a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână în Bologna, Italia. Mama sa este devastată de situație și cere disperată ajutor pentru a-l găsi.

Alexandru a fost văzut ultima dată pe 28 august, iar de atunci, nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu el. În încercarea de a-l găsi, mama lui Alexandru a lansat un apel emoționant pe rețelele sociale, în speranța că fiul ei va vedea mesajul și se va întoarce acasă. 

Citește și: Vasi este de negăsit după mai bine de 8 zile de căutări intense! Angajații aeroportului Otopeni au făcut plângere penală la poliție

Alexandru a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână, în Italia. Mama sa îl caută cu disperare

Alexandru locuia de ceva timp în Bologna și era angajat ca om de întreținere la o companie locală, Philip Morris, din Crespellano. În ziua dispariției sale, tânărul avea telefonul închis și nu a mai dat niciun semn de viață de atunci. El ar fi trebuit să se întoarcă la muncă pe 3 septembrie, însă nu s-a prezentat, iar șefii săi nu au reușit să îl contacteze.

În ultimele zile, două posibile apariții ale tânărului au fost raportate. Prima a fost semnalată la Castelfranco Emilia, în provincia Modena, iar a doua la gara din Padova. Cu toate acestea, raportul oficial de dispariție nu fusese încă depus atunci, fiind înaintat câteva ore mai târziu de către mama sa. Femeia, cu inima frântă, a plecat personal la Padova pentru a-și căuta fiul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Este un băiat cuminte, nu se droghează, nu bea și nu avea anturaje periculoase. Am suferit o pierdere gravă. Suntem foarte apropiați. Vorbeam și de trei ori pe zi, și prin mesaje dar și prin apeluri. Mai mult, în fiecare weekend venea acasă. Îmi e teamă că Alexandru este în pericol, că cineva ar fi putut să-l rănească. Sunt devastată, așa ceva nu s-a mai întâmplat până acum.

Dacă vezi acest mesaj, vino acasă la mine. Te iubesc și promit, orice s-a întâmplat, totul se va rezolva”, a scris mama băiatului, potrivit Fanpage.it

Alexandru are o înălțime de 1,72 metri, ochi albaștri și păr castaniu. La momentul dispariției, purta o cămașă albă cu un design floral și pantaloni scurți de culoare albastră.

Oricine are informații despre Alexandru este rugat să ia legătura cu autoritățile italiene pentru a ajuta la găsirea sa și la reunirea acestuia cu familia sau să sune la 112/ +39 327 6116310.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.