Vinurile celebrului regizor, Francis Ford Coppola, SE VAND si in Romania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 22:55

Si-a pus semnatura pe filme de marca ale cinematografiei mondiale, dar si pe vinuri de calitate exportate in toata lumea.

Putini stiu ca faimosul regizor italian, Francis Ford Coppola, are o podgorie de vinuri in California, in Napa Valley. O pasiune mostenita de la bunicul sau care obisnuia sa faca vin in subsolul apartamentului din New York. Mai nou, vinurile sale pot fi gasite chiar si la noi, in Romania. Le importa un om de afaceri. Sa nu credeti ca vinul lui Coppola este extrem de scump. Costa in jur de 80 de lei.
Si nu doar Coppola si-a gasit marea pasiune in vinuri, ci si cel mai bun mijlocas central din Europa: Andres Iniesta de la FC Barcelona.

Este o traditie in familia lui Iniesta sa produca vinuri de calitate. De administrarea afacerii se ocupa, acum, tatal lui Iniesta. Fotbalistul se va implica si el in afacere, dupa ce va termina activitatea sportiva, mai ales ca vinul lor este atat de apreciat de cunoscatori.
In ultimii doi ani, romanii si-au schimbat gusturile si s-au rafinat, spun specialistii. Prefera sa cumpere produse de calitate, mai ales cand vine vorba despre bauturi. Romanii sunt mari bautori de vin! Numai de sarbatori, cumpara intre 30 si 40 de milioane de litri de vin.