Violeta Bănică a spus adevărul despre relația cu fratele ei, Radu Ștefan: „Noi nu ne cunoșteam”. Cum se înțeleg cei doi în prezent

Autor: Silvia Cirstea

Violeta Bănică și Radu Ștefan

Sursa: Captură YouTube/ Instagram

Violeta Bănică a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are cu fratele ei, Radu Ștefan. Vezi mai jos cum se înțeleg cei doi frați, de fapt!

Violeta Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan Bănică. Adolescenta nu s-a abținut deloc și a spus clar cum stau lucrurile între ei, la mai bine de un deceniu de când Andreea Marin și Ștefan Bănică jr s-au despărțit. Iată ce mărturisiri neștiute a făcut tânăra!

Violeta Bănică a spus adevărul despre relația cu fratele ei, Radu Ștefan

Violeta Bănică a ajuns în prezent la vârsta adolescenței, iar mama sa se poate declara o mamă împlinită în totalitate. La fel de mare a crescut și Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr din relația cu Camelia Constantinescu. Băiatul are în prezent vârsta de 22 de ani și se bucură de rolul important pe care îl are, și anume cel de frate mai mare pentru Violeta și Alexandru, fiul cel mic a lui Ștefan Bănică Jr din căsnicia cu Lavinia Pîrva.

Deși au păstrat discreția de-a lungul timpului și nu au vrut să ofere prea multe detalii despre legătura pe care o au ca frați, Violeta Bănică și-a deschis acum sufletul și a vorbit cu sinceritate despre relația cu Radu Ștefan. Ei bine, aceasta a mărturisit faptul că se înțelege de minune cu fratele ei, deși până la vârsta de 13 ani nu se cunoșteau. 

„Sunt foarte mândră de el.

De la 0 la 13 ani noi nu ne cunoșteam, iar de la 13 în sus am devenit cei mai buni prieteni. Cred că ne-am maturizat amândoi și am realizat că ne avem unul pe altul. Ăsta e cel mai important lucru. Suntem așa drăguți.”, a mărturisit Violeta Bănică, în urmă cu puțin timp, pentru WOWnews.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Lavinia Pîrva rupe tăcerea după ce s-a zvonit că ar fi ajuns la divorț cu Ștefan Bănică Jr. Ce mărturisiri a făcut abia acum despre căsnicia cu artistul: „Nimeni nu deține pe nimeni”

Cum se înțelege Violeta cu cea care i-a dat viață 

Nu mai este un secret pentru nimeni că Andreea Marin are o relație extrem de frumoasă cu fiica sa.

Cu toate acestea, mulți fani vor să afle pe ce principii se bazează legătura de mamă- fiică dintre cele două și cum reușesc să rămână la fel de unite, chiar și după trecerea anilor. Răspunsul la această întrebare l-a oferit chiar vedeta, în cadrul unui interviu recent pentru WOWnews. 

„Cred că răspunsul care dă bine la cameră că suntem mai întâi prietene, dar eu voi fi cinstită și voi spune că suntem mamă și fiică.

Asta implică și prietenie, dar și responsabilitate. Odată pentru mine, pentru că nu pot să o las să greșească prea mult. Sunt greșeli inerente și care fac parte din viață și care sunt lecții.

Așa înveți, făcându-le, sunt greșeli care pot fi ireparabile și acolo părintele trebuie să prevină acele greșeli, să explice copilului, chiar cu riscul de a o fi ca o moară stricată, astfel încât să nu se ajungă la lucruri ce nu mai pot fi reparate. Deci, din perspectiva asta, îmi e greu să cred că poți fi pur și simplu ca un prieten de la școală. N-ai cum.”,  a mărturisit Andreea Marin, pentru WOWnews.