Violeta Bănică are un iubit! Ce părere are Andreea Marin despre alegerea fiicei sale: „Sunt ca și copiii mei, amândoi”

Autor: Laura Macovei

Violeta Bănică are un iubit! Ce părere are Andreea Marin despre alegerea fiicei sale: „Sunt ca și copiii mei, amândoi”

Sursa: Captură YouTube

Andreea Marin a recunoscut mândră și fericită faptul că fiica ei, Violeta, are un iubit. Cum se înțelege vedeta cu băiatul din viața fiicei sale?

Invitată la podcast-ul moderat de Bursucu', Andreea Marin, una din cele mai cunoscute prezentatoare TV a vorbit mândră despre fiica ei, Violeta, dar și despre cucerirea sa.

Andreea Marin, despre iubitul Violetei

Andreea Marin este fericită pentru fiica sa, Violeta și a dezvăluit cum se înțelege cu tânărul pe care Violeta i l-a prezentat. Se pare că relația dintre ei este pe cât de frumoasă, pe atât de inocentă, Violeta având vârsta de 16 ani.

„Este viața ei intimă și acolo voi rămâne. Sunt perfect ok cu alegerea ei. E un băiat minunat, dar aici rămânem.

A depășit 16 ani, este și firesc să aibă un prieten. A și avut un aport extraordinar în viața ei, deja și probabil că și ea în viața lui și îi iubesc. Sunt ca și copiii mei, amândoi.

Mă bucur că s-a întâmplat așa, pentru că uneori alegerile pot să nu fie în avantajul nostru și știm bine că la adolescență nu prea știm noi să alegem, dar a avut noroc aici,” a spus Andreea Marin în cadrul podcast-ului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Declarația emoționantă pe care Violeta i-a făcut-o mamei sale

Andreea Marin a fost năpustită de lacrimi în urmă cu doar câteva zile, când fiica ei i-a făcut o declarație emoționantă.

„Violeta este fără doar și poate cea mai mare realizare a vieții mele. N-am nicio ezitare când spun asta.

Citește și: Violeta Bănică a spus adevărul despre relația cu fratele ei, Radu Ștefan: „Noi nu ne cunoșteam”. Cum se înțeleg cei doi în prezent

„Zilele trecute, fiica mea mi-a zis: „Mami, îți mulțumesc atât de mult. Ești tot timpul alături de mine, chiar și când ești departe. Eram plecată o zi-două și crede-mă, mi-au dat lacrimile.

Uneori nu știm dacă copiii noștri realizează prin câte trecem pentru ei și când copilul tău îți mărturisește asta și vezi că o face din inimă, îți dai seama că știe, că vede, că simte și că nimic nu e degeaba,” a

spus vedeta referitor la bucuria pe care i-a făcut-o fiica sa.