Violeta Bănică, succes incredibil la doar 16 ani! Cu ce se mândrește fiica Andreei Marin: „O văd implicată profund”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 feb 2024, 20:13

Violeta Marin, succes incredibil la doar 16 ani! Cu ce se mândrește fiica Andreei Marin: „O văd implicată profund”

Sursa: Andreea Marin Instagram

În afară de faptul că este o femeie de succes și o prezentatoare cu reputație în România, Andreea Marin este o mamă extrem de mândră de fiica sa, care reușește să o impresioneze la doar 16 ani.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a reușit să iasă din umbra părinților celebri și să-și construiască propria identitate, excelând în diferite domenii.

Tânăra de 16 ani demonstrează că are propria sa voce și viziune în problemele de interes global

Recent, Andreea Marin a făcut declarații despre fiica sa, dezvăluind că Violeta se pregătește să participe la o conferință internațională deosebit de importantă.

Această conferință adună liceeni din întreaga lume, oferindu-le o platformă pentru a-și exprima opiniile și pentru a contribui cu propuneri în privința unor probleme de interes global.

Citește și: Ștefan Bănică junior, întâlnire emoționantă și neașteptată cu fiul său! „E foarte mișto, vă spun eu”

„De mai bine de jumătate de an, zi de zi, o văd pe fiica mea implicată profund într-un proiect în care crede cu toată ființa, se luptă pentru fiecare pas spre împlinirea lui, caută soluții alături de colegii ei la fel de entuziaști din echipa

de organizare pentru ca acest vis să devină realitate la București.

Anul trecut, ea a participat la Berlin la un amplu eveniment similar, însă acum ediția ce se apropie, numită FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations), are ambiții mari la noi acasă, ea va începe pe 17 februarie și va dura 5 zile, fiind găzduită în mare parte la Palatul Parlamentului.

E vorba despre o conferință internațională pentru liceeni, clădită în totalitate de elevi pentru elevi, ei se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță mondială, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Invitați cu putere de decizie în societate le sunt oaspeți în conferință împărtășind experiențele lor, iar în cele 5 zile împreună adolescenții simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile în limba engleză sunt extrem de serioase și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților tinere și agere, subiecte fierbinți ce-şi caută răspunsuri, atingând domenii precum diplomația sau drepturilor omului.

Oaspeții sunt elevi pasionați din țară și de peste hotare, tineri cu înclinații, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine”,  a

transmis Andreea Marin legat de fiica sa, Violeta, pe rețelele de socializare.

Violeta, criticată în mediul online. Andreea Marin sare în apărarea acesteia

Nu de mult, fiica Andreei Marin a devenit subiect de ceartă pe rețelele sociale. 

Mulți urmăritori sunt de părere că reușitele Violetei se datorează banilor și influenței pe care a creat-o în mediul online, și nu meritelor ei. 

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!”,   a fost unul dintre comentariile răutăcioase.

Mama sa nu s-a putut abține și a sărit imediat în apărarea fiicei sale: „Greșit. Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci am avut mereu bun simț și nu îmi cresc altfel nici copilul, iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.