Viorel Lis a fost chemat din nou în fața judecătorilor. Oana Lis a dezvăluit ce proces îl așteaptă pe fostul edil

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 23 sep 2023, 05:30

Oana Lis a dezvăluit ce proces îl așteaptă pe fostul edil

Sursa: Facebook Oana Lis

Viorel Lis se confruntă de ceva timp cu probleme mari de sănătate, fiind imobilizat într-un scaun cu rotile. În ciuda situației în care se află, acesta nu a scăpat de probleme și este nevoit să se prezinte în această stare în fața judecătorilor.

Deși fostul edil al Capitalei nu este deloc într-o stare bună, acesta trebuie să se prezinte în fața judecătorilor, după ce a fost citat într-un proces mai vechi în care sunt implicați mai mulți vecini. Oana Lis s-a declarat nemulțumită când a primit citația de la tribunal, pe motiv că soțul ei este imobilizat într-un scaun cu rotile și nu s-a ținut cont de acest lucru.

Viorel Lis a fost citat la tribunal într-un proces mai vechi. Ce spune Oana Lis despre această situație

Viorel Lis este implicat într-un proces mai vechi, cu mai mulți vecini din Argeș, zonă unde fostul edil al Capitalei deține o casă părintească. Aceștia se judecă de câțiva ani, însă recent pe numele lui Viorel Lis a fost emisă o citație de prezentare la tribunal.

Oana Lis este complet dezamăgită de decizia magistraților, care nu au ținut cont că soțul ei se confruntă cu probleme mari de sănătate și nu se poate deplasa. Mai mult, aceasta se aștepta ca întregul proces să se fi soluționat până în prezent, mai ales că Viorel Lis nu se poate ocupa personal de această problemă, având în vedere starea sa de sănătate. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Viorel Lis, în lacrimi după decesul lui Alexandru Arșinel. Oana Lis: "L-a apreciat, el l-a numit director la teatru"

„Este un proces care durează deja de mult timp, nu sunt problemele mele familiale, dar eu am încercat să mediez, pentru că îmi doresc să se încheie, deoarece și în actele medicale ale lui Viorel, scrie că nu are voie să se streseze.

Eu nu pot să plec de lângă Viorel în Argeș și trebuie cineva să ne reprezinte la proces. Noi am încercat să ne înțelegem și ajunsesem la un numitor comun, însă când să se intre pe făgașul unui proces, termenele se dau foarte lungi, noi avem termen anul viitor. Eu îmi doresc ca ei să se înțeleagă, dacă părinții lui Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva”, a

declarat Oana Lis, la un post TV.

Citește și: Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare dependență: ”Am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn" Vedeta a decis să pună stop ”viciului” care o macină pe interior