Viorel Lis a fost la Maria Câmpina pentru a fi împreună cu Oana Lis! Dezvăluirile Mariei Câmpina îl lasă cu gura căscată pe Adiță: „M-a luat și m-a dus cu mașina acasă”

Author: Lavinia Medrea

Viorel Lis a fost la Maria Câmpina pentru a fi împreună cu Oana Lis! Dezvăluirile Mariei Câmpina îl lasă cu gura căscată pe Adiță: „M-a luat și m-a dus cu mașina acasă”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, Maria Câmpina a dezvăluit ce vedete au călcat pragul casei sale pentru citire în tarot, dar a povestit și câte ceva despre relația cu Regina Elisabeta a II-a.

În ultima ediție a emisiunii „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Maria Câmpina și fetele sale au fost invitate să vorbească despre viață și despre magie. Maria Câmpina este, după cum multă lume știe, Regina Magiei Albe a României.

Viorel Lis a călcat pragul Mariei Câmpina

Întrebată de Adiță dacă i-au călcat pragul casei și oameni cunoscuți ori din showbiz, Maria Câmpina a dezvăluit că i-au venit și politicieni, și vedete, și președinți.

Printre multe personalități se numără și Viorel Lis, care a venit special la Regina Magiei Albe pentru a-l lega de soția lui, Oana Lis.

Citeste si: Legătura de care nimeni nu avea habar dintre Maurice Munteanu și Maria Câmpina. De ce a apelat juratul Bravo, ai stil! Celebrities la vrăjitoare

„Foarte mulți. Din Parlament, și președinți. Și Lis a fost la mine (n.r.:

Viorel). Lis, pentru Oana, ca s-o fac să fie cu el. Chiar din emisiune m-a luat și m-a dus cu mașina acasă”
, a mărturisit Maria Câmpina.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Maria Câmpina, despre cadoul primit de la Regina Elisabeta a II-a

Un detaliu inedit i-a sărit în ochi lui Adiță, și anume că, pe peretele casei, Maria Câmpina avea agățat un tablou cu o fotografie alături de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, de curând decedată.

Cu ocazia aceasta, Regina Magiei Albe a povestit care este proveniența fotografiei.

Citeste si: Maria Câmpina a avertizat-o pe Elena Ceaușescu despre faptul că va muri, dar soția fostului președinte n-a vrut să asculte! Dezvăluiri exclusive la „Fiță cu Adiță”

„Până să moară Elisabeta, acum câțiva ani, când a făcut la Romexpo, dacă ați auzit, un congres, a venit o echipă de reporteri să mă ducă acolo la Marea Britanie să fac un interviu.

Și atunci eu am pregătit un talisman să-i dau lui Elisabeta a II-a. Și când s-a vestit și acolo, și în România, că Regina Magiei Albe (n.r.: Maria Câmpina) s-a vestit și s-a auzit, n-a mai vrut să primească talisman de la mine Regina Angliei. Și mi-a trimis înapoi purtătorul de cuvânt al ei, -nu primește regina talisman de la dumneavoastră-. A refuzat talismanul de rușine.

Și de atunci mi-a trimis poza asta purtătorul de cuvânt al ei (n.r:

al Reginei Elisabeta a II-a) ca un cadou. Mi-a trimis poza mea și poza ei”, a povestit Maria Câmpina. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.