Viorel Lis nu mai poate să meargă: „Mă plimb doar din bucătărie până în dormitor” Fostul edil a povestit prin ce trece într-un live pe TikTok

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 23 mai 2024, 09:12

Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate, care aproape l-au țintit de tot la pat. Fostul edil al Capitalei a povestit totul într-un live de pe TikTok, alături de Oana.

Deși se confruntă cu mai multe probleme de sănătate care nu îi permit să se mai deplaseze atât de mult sau să iasă din casă, Viorel Lis găsește „alinare” în mediul online.

Alături de Oana Lis, fostul edil al Capitalei a intrat într-un live pe TikTok, unde au discutat cu un alt internaut.

Viorel Lis discută despre problemele de sănătate într-un live

Inițial, Oana vorbea cu internauții pe live în comentarii, însă ulterior a intervenit în live un bărbat, care i-a urat numai bine domnului Viorel Lis.

Fostul edil a recunoscut că problemele de sănătate îl apasă și că singura deplasare pe care o poate face este de la bucătărie spre dormitor.

Cum a decurs conversația dintre cei trei?

Oana Lis: Doamne, ce frumos a fost în Deltă!

Viorel Lis: Da, mai știi când am fost și lângă noi cineva mânca un borș de peste?

Oana Lis: Da, nu am să uit niciodată. Viorel, stai liniștit, bag doar pe cineva care știu că vorbește frumos!

Viorel Lis: Mă enervez!

Oana Lis: Viorel, dacă cineva intră și vorbește urât, mă enervez.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Bună seara, domnul Viorel. Cu mare respect! Ce faceți, cum sunteți?” a fost întrebarea bărbatului care a intrat pe live alături de cei doi.

Citește și: Oana Lis, din ce în ce mai aproape de pragul sărăciei? „Azi am băut un suc gratis” Cum se descurcă soția lui Viorel Lis cu banii

Oana Lis: Uite și dânsul, domnul Alin e plecat în Germania.

Viorel Lis: Bine, eu mă plimb doar din bucătărie până în dormitor. Nu mai pot să merg.

Oana Lis, ultimele detalii despre starea de sănătate a soțului ei

De când Viorel Lis este la pat și nu prea se mai poate mișca, cuplului îi este din ce în ce mai greu să facă față provocărilor: medicamente, tratamente, mâncare șamd.

Citește și: Oana Lis, videoclipul care uimește internetul! Cum s-a afișat soția lui Viorel Lis în piscină

Oana Lis a recurs chiar la a-și vinde ce mai are prin casă, începând cu hainele.

În cadrul celui mai recent interviu, Oana Lis și-a deschis sufletul și a vorbit despre starea de sănătate a soțului său. Se pare că fostul edil al Capitalei suferă de mai multe boli cronice.

„E complicat la 80 și ceva de ani. Asta e viața, bătrânețea face parte din viață, mulți avem o tinerețe frumoasă, important e să ai și o bătrânețe frumoasă.Eu îl susțin cât pot și zic că are o bătrânețe frumoasă, pe care o doresc tuturor. Viorel are foarte multe boli cronice, care sunt irecuperabile, dar cu toate astea viața te învață că poți să trăiești și cu un diagnostic grav, important e să te bucuri de fiecare clipă,” spunea aceasta.