Viorel Lis, primele declarații după ce a ajuns la spital cu arsuri. În ce stare este fostul edil al Capitalei

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 13 nov 2022, 00:30

Viorel și Oana Lis

Sursa: Facebook Oana Lis

Viorel Lis a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un accident casnic.

Viorel Lis s-a ales cu arsuri grave și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Fostul edil suferă și de diabet, afecțiune care în timp i s-a agravat și care complică lucrurile și mai tare.

Citeste si: Oana Lis, ipostază dureroasă la cimitir! Soția lui Viorel Lis a fost criticată pentru că s-a fotografiat plângând lângă mormânt

Viorel Lis a ajuns de urgența la spital cu arsuri grave

Problemele par că se țin lanț de Viorel Lis. Acesta trece prin momente dificile după ce s-a ales cu arsuri, pe lângă problemele cu care deja se confruntă de ceva timp.

Viorel și Oana Lis locuiesc în Sectorul 3 al Capitalei, într-o zonă în care lipsește căldura în locuințe. Astfel, Oana a cumpărat un radiator, iar din neglijență Viorel a adormit cu piciorul pe el din dorința de a se încălzi.

Citeste si: Oana Lis, criticată în mediul online. Soția lui Viorel Lis nu s-a mai abținut și a răbufnit: "Caracter de țărancă adevărată"

Acesta s-a atins din greșeală de radiatorul pornit, iar pentru că nu a simțit, s-a ars destul de tare și a fost nevoit să meargă la spital. Din fericire, nu este vorba despre arsuri grave, ba chiar Viorel Lis spune că aproape i-au trecut. 

”Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă.

Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis, pentru Click.ro.

„Am probleme de sănătate… cum să spun. Nu îmi mai simt picioarele. Aveam un calorifer, încălzeam și fără să vreau m-am atins de calorifer cu picioarele, dar nu am simțit și atunci s-au ars, s-au făcut bășici mari. Mi-a și trecut aproape.

Asta e vârsta, nu am ce să fac. Adică am probleme, am pareza asta care nu mai pot să merg, nu merg decât dacă mă sprijin de Oana. Nu pot pentru că nu am nici echilibru, numai cu cadru și e greu să merg. Cred că am căzut de vreo cinci ori până acum”, a mărturisit Viorel Lis, în cadrul emisiunii Star Magazin.

Ce moștenire îi lasă Viorel Lis soției sale

Viorel Lis este extrem de atașat de soția sa, iar Oana a demonstrat de-a lungul timpului că îl iubește pe Viorel în ciuda gurilor rele care spuneu că relația lor nu va duce nicăieri.

Fostul politician a hotărât să îi lase moștenire toată averea sa. Încă din 2016, Viorel Lis i-a cedat partenerei sale de viață firma de publicitate Atractiv Trading SRL, care însă nu se află într-o situație foarte bună. Aceasta a făcut în 2020 doar 934 de lei, înregistrând un deficit de peste 36.000 de lei, iar datoriile ajungând până la 795.000 de lei. Agenția nu are niciun angajat și nu mai avea nicio activitate din anul 2001.

Citeste si: Viorel Lis și Oana Lis se pregătesc să devină părinți! „Anul acesta îl fac tătic”

Viorel și Oana Lis mai au împreună un apartament în București, dar și câteva terenuri în județul Argeș, pentru care fostul edil s-a luptat în instanță mulți ani.

”Ea e moștenitoarea mea! Și acum, dacă nu ar fi ea, cred că nu aș putea să mai trăiesc. Am probleme de sănătate. În primul rând, banii contează și mulți spuneau că ”vai, dacă ești primar, te-ai îmbogățit”. Dar eu trăiesc din pensie, la ora actuală”, a declarat Viorel Lis la unpost de televiziune.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.