Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate! "O sa fiu alaturi de el pana la moarte!" Ce se intampla cu fostul edil!

Author: Ana Filip
Actualizat: 21 mai 2021, 17:59
Viorel Lis are probleme de sanatate la nivelul picioarelor.
Sursa: Facebook

In urma cu ceva timp, Oana Lis sustinea ca sotul ei, Viorel Lis se confrunta cu probleme destul de grave la picioare, pe langa vechile diagnostice primite cu ani in urma.

Viorel Lis si sotia sa, Oana, sunt doua nume celebre in lumea showbiz-ului autohton. Anul acesta fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a implinit venerabila varsta de 78 de ani.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Viorel Lis?

Chiar de ziua sa de nastere Viorel Lis marturisea ca se confrunta cu grave probleme de sanatate la nivelul membrelor inferioare. Acesta spunea atunci ca ar avea o semi-pareza la picioare, care il impiedica sa se mai deplaseze uneori si ii provoaca dureri teribile.


Insa in ciuda tuturor acestor dificultati si probleme de sanatate, fostul edil al Capitalei nu si-a pierdut deloc optimismul si simtul umorului si se simte extrem de fericit alaturi de sotia sa, Oana, care ii este mereu aproape si il ajuta cu tot ceea ce are nevoie.

"Nu pot să petrec din mai multe motive. În primul rând, și mie, și Oanei, ne este frică de acest virus, Covid, și în al doilea rând, am unele probleme de sănătate.

Sunt bine, dar am probleme, am un fel de semi-pareză, trebuie să mă duc la un doctor, ori să mă opereze, ori să fac recuperare. Este la picioare, am dureri groaznice și merg foarte greu, câteodată nici nu pot să merg. Oricum, ce este bine pentru mine, e că o am pe Oana lângă mine, care nici nu mă așteptam să fie atât de aproape de mine și să am atâta ajutor din partea ei"
,
a dezvaluit chiar Viorel Lis cu ceva vreme in urma, potrivit spynews.ro

De asemenea, Viorel Lis a marturisit si faptul ca nici rezultatele analizelor pe care le efectuase atunci nu erau deloc bune. Se pare ca acesta ar avea nevoie de o interventie la nivelul picioarelor, pentru a-si recapata mobilitatea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Viorel Lis s-a vaccinat anti-COVID-19!

Inca de la inceputul pandemiei de COVID-19, Viorel Lis si sotia sa erau destul de ingrijorati de o posibila infectare cu noul coronavirus, insa in luna martie fostul edil al capitalei a decis sa se vaccineze anti-COVID, pentru a se proteja de boala.

"Pentru că m-ați întrebat, da, Viorel s-a vaccinat. Postez și dovada.

E o decizie personală, cum și boala e personală. Dar pentru cei cu comorbidități, acest vaccin e ca o bijuterie, e o speranță, un colac de salvare. Dar fiecare face ce vrea, ce simte. Doamne ajută la toată lumea sa fim bine!!! Vio’ i-a rugat să-i pună și niște viagra, preventiv!!!", spunea atunci Oana Lis, in spirit de gluma.

Citeste si: Oana și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți! Au început să amenajeze camera copilului

Citeste si: Oana Lis, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a soțului ei! În ce stare se află Viorel Lis

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.