Unde va fi înmormântat Viorel Lis ! Fostul primar și-a cumpărat singur locul de veci. Unde vrea Viorel Lis să fie înmormântat: „Mi-a făcut cavou acolo”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 dec 2023, 13:22

Viorel Lis și-a cumpărat loc de veci. Unde vrea fostul primar al Capitalei să fie înmormântat

Sursa: arhivă

Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate și a mărturisit că și-a pregătit deja locul de veci. Unde vrea fostul edil al Bucureștiului să fie înmormântat?

Viorel Lis și-a rezervat deja locul de veci. La vârsta de 79 de ani, fostul primar al Bucureștiului se confruntă cu diverse probleme de sănătate și, în acest context, a luat în calcul plecarea de pe lume.

Unde va fi înmormântat Viorel Lis 

Prin urmare, la momentul în care își va încheia viața, Viorel Lis va fi înmormântat în localitatea Zărnești din județul Argeș, alături de părinții săi.

„Am luat loc de veci la cimitirul din satul meu natal. Mi-a făcut cavou acolo, la țară, lângă mama cu tata. Glumeam cu Oana, la un moment dat, că vreau să deschid Aleea primarilor la Bellu, dar e mai bine lângă mama și tata, nu? ”, a spus el în emisiunea „ Fiță cu Adiță”.

Citește și: Oana Lis a reacționat la ”brânza regelui”. Ce spune soția lui Viorel Lis despre păcăleală ”Eu până nu mâncam câteva kilograme de brânză”

Soția fostului primar, Oana Lis, a dezvăluit că ideea îi aparține verișoarei sale. Mai exact, aceasta i-a oferit cadoul unui loc de veci.

„Locul de veci i l-a cumpărat o verișoară de-a lui de la Pitești, e practic făcut cadou de către verișoara lui. Viorel va fi înmormântat chiar acolo de unde e el”, a declarat ea pentru Click!.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fostul edil recunoaște că nu ar putea trăi fără Oana

Viorel Lis se confruntă cu serioase probleme de sănătate, dar ironia sa reușește să aducă bucurie tuturor celor care îl ascultă. În pofida dificultăților cu care se confruntă, fostul primar al Capitalei reușește să păstreze un zâmbet pe buze și să-și mențină spiritul glumeț.

Citește și: Oana Lis, grave probleme financiare „ Când nu ai bani, nu îți e foame” Ce s-a întâmplat cu Viorel Lis după ce a fost internat într-un azil

„În afara de cap, corp și picioare, sunt bine!  ” a spus Viorel Lis, amuzat de situație.

Întotdeauna obișnuit să facă glume, fostul primar al Capitalei a reușit să creeze o atmosferă plăcută în timpul interviului său, alături de Oana.

Viorel Lis îi exprimă recunoștința profundă soției sale, care se asigură constant că edilul beneficiază de tratamente și îngrijire adecvată.

Fostul primar recunoaște că, fără Oana, viața sa nu ar mai fi fost posibilă.

„Nu aș putea să trăiesc fără Oana! Nu mă așteptam să rămână lângă mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă.

Pentru mine e o surpriza plăcută, nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuala nu am câștiguri mari, nu am afaceri.

Îmi era foarte greu să mă ocup. E singura persoană cu care am o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și o iubesc foarte mult. Oana e cinstită, loială și drăguță,”  a mărturisit  Viorel Lis.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.