Viorel Lis și-a dorit foarte mult un copil cu Oana: „S-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil” Ce s-a întâmplat cu soția lui Viorel atunci când credea că a rămas însărcinată

Autor: Laura Macovei

Oana Lis a povestit în timpul unei emisiuni despre cât de mult și-a dorit Viorel să aibă un copil alături de ea. Din păcate, nimic nu s-a concretizat.

Oana Lis a povestit într-o emisiune la care a fost invitată recent despre momentul în care Viorel s-a pus în genunchi și a rugat-o să facă un copil alături de el. 

Citește și: Oana Lis, în pragul disperării: „Am amanetat verighetele ca să îl salvez pe Viorel” Vedeta nu știe ce să mai facă pentru a plăti tratamentele fostului edil

Cum a reacționat Oana Lis atunci când credea că a rămas însărcinată

Oana Lis a fost invitată în emisiunea Marei Bănică, „Povești de Film”,  unde a vorbit despre copilărie, familie, Viorel și greutățile zilnice cu care se confruntă în prezent.

Soția fostului edil al Capitalei a declarat că Viorel și-a dorit nespus de mult un copil alături de aceasta, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Oana își amintește totuși de un moment în care credea că a rămas însărcinată. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Geta Sterp a pus-o pe mama Geta în fața unei întrebări dificile: „Care e mai harnică, fata sau nora?” Ce a răspuns mama Geta?

„Viorel, la început, și-a dorit copii cu mine. A insistat foarte mult.

Îmi aduc aminte un moment în care s-a pus în genunchi și m-a rugat să facem un copil. L-am cam dus cu vorba, cu multe lucruri. 

Am avut o dată un moment în care credeam că sunt însărcinată, dar nu eram. Atunci am fost și speriată foarte tare de lucrul acesta.

Eu acum vorbind, pare ușor și par detașată, dar este foarte greu.

Toate traumele astea rămân. E un stres post-traumatic,” a mărturisit Oana Lis.

Viorel Lis nu mai poate să meargă

Starea de sănătate a fostului edil al Bucureștiului nu este una bună. Oana Lis a povestit că acesta se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește mișcarea, ceea ce înseamnă că distanțele sale au loc doar în incinta casei și sunt de câțiva metri.

Citește și: Oana Lis a adus un alt bărbat în casa în care locuiește alături de Viorel Lis. Cine este și care este motivul pentru care a venit

„Eu mă plimb doar din bucătărie până în dormitor. Nu mai pot să merg”, a spus Viorel, într-un live pe TikTok, alături de soția sa.