Viorel Lis și Oana Lis se pregătesc să devină părinți! „Anul acesta îl fac tătic”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 oct 2022, 02:25

Oana Lis și Viorel Lis se pregătesc să devină părinți! „Anul acesta îl fac tătic”

Sursa: Facebook Oana Lis

În ultimul timp, soții Lis au fost puși la încercări grele în viață din cauza problemelor de sănătate, în special Viorel Lis, care are o pareză ce îi îngreunează mersul. Pe lângă asta, la finalul lui 2021 au fost diagnosticați cu COVID-19, dar au reușit să învingă amândoi boala.

În ultima vreme, Viorel și Oana Lis au avut parte de momente mai grele din cauza problemelor de sănătate. Viorel Lis suferă de ceva timp de o pareză care îi îngreunează mersul și, pe lângă asta, cei doi soți au fost infectați cu COVID-19 la finalul anului 2021 dar, din fericire, nu au dezvoltat o formă gravă, astfel că amândoi au reușit să învingă boala. 

Oana Lis vrea să-l facă tătic pe Viorel Lis anul acesta

Se pare că Oana și Viorel Lis au planuri mari pentru anul acesta. Încă din primele zile din 2022, Oana Lis a făcut un anunț la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Soția fostului edilul al Capitalei vrea să-l facă tătic pe Viorel Lis, pentru că amândoi își doresc să fie părinți adoptivi. Oana Lis a terminat deja cu toate formalitățile necesare, iar acum nu a mai rămas decât să fie sunată din partea centrului de adopții pentru a merge să-și ia copilul.

Citeste si: Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost violată în repetate rânduri: ”Niciodată un copil violat nu are cum să fie de vină”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Oana Lis are încredere că dorința de a deveni mamă i se va îndeplini anul acesta. Aceasta a declarat că este deja părinte adoptiv, însă nu a primit încă un copil.

Citeste si: Oana Lis, la un pas de a rămane falită! Cine a încercat să profite de banii soției lui Viorel Lis. Blondina a tras un semnal de alarmă pe internet

„Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic(...)

Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!”, a declarat Oana Lis.

„Am foarte multă iubire de oferit! Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a mai precizat Oana Lis.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.