Viorela si Stefan, de la "Puterea dragostei" s-au casatorit! Iata imaginile care confirma ca cei doi indragostiti si-au unit destinele!

Autor: Daniela Iliuta

Viorela si Stefan au format cel mai frumos si solid cuplu din casa "Puterea dragostei".

Viorela si Stefan s-au cunoscut si s-au indragostit iremediabil la "Puterea dragostei". Acestia au reprezentat unul dintre cele mai frumoase si solide cupluri din "casa iubirii".


Insa drumul lor in cadrul emisiunii avea sa se sfarseasca atunci cand Stefan a fost nominalizat de catre colegii lui pentru eliminare.
In cele din urma Stefan a fost eliminat, iar Viorela si-a urmat alesul in afara casei pentru a-si putea trai povestea de dragoste in liniste.
La mai bine de doua luni dupa ce au iesit din casa, cei doi au facut anuntul despre relatia lor. 

"Cum s-ar spune, suntem inca aici!", a scris Stefan pe o retea de socializare.
Pe de alta parte, Viorela a posta o fotografie cu o familie care avea copil, semn ca isi doreste si un copil cu barbatul iubit cat mai curand. 

Cu ceva vreme in urma Viorela a publicat o imagine inc are aparea alaturi de Stefan si de un alt cuplu, pe care i-a numit "nasicii nostri", fara insa sa precizeze cu exactitate cand urmeaza sa se marite cu alesul ei. Se pare ca intre timp, cei doi indragostiti si-au unit destinele si sunt mai fericiti ca oricand. O prima dovada in acest sens este chiar imaginea postata astazi, de Viorela, care ii multumeste lui Stefan pentru darul inedit primit din partea lui Stefan cu ocazia onomasticii sale, pe care il numeste "sotiorul meu".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O alta dovada graitoare care confirma faptul ca cei doi indragostiti s-au casatorit deja este un scurt filmulet publicat de Viorela pe contul ei de socializare, in care apare cu verigheta pe deget si ii face o frumoasa declaratie de dragoste lui Stefan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Il iubesc pentru ca ma face atat de fericită. Il iubesc pentru ca a aparut in viata mea. #hubby#couplegoals #lovehim #mypower

O postare distribuită de Viorela Maria (@viorela.m) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.