Viorica Dăncilă publică o carte despre relaţia cu Liviu Dragnea

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 15:10
Viorica Dăncilă publică o carte despre relația cu Liviu Dragnea și campaniile din 2019

Viorica Dăncilă a anunțat că își va lansa în curând o carte – interviu, realizată în colaborare cu jurnalista Marga Nițu.

Viorica Dăncilă anunță că, ”foarte curând”, va lansa o carte-interviu în care vorbește despre subiecte precum perioada în care a fost premier, relația cu Liviu Dragnea sau campaniile electorale PSD din 2019.

Viorica Dăncilă publică o carte

Cartea se numește ”Viorica Dăncilă – Partea ei de adevăr” și prezintă versiunea fostei șefe a PSD despre mandatul de premier, despre relația cu Liviu Dragnea și cu actuala conducere a partidului.

„Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD. Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului.

Revin cu detalii, urmează momente interesante”,
spune fostul premier, în mesajul publicat pe Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși nu o spune explicit, Dăncilă sugerează că va declanșa nemulțumiri în rândul social-democraților, pe care i-a cruțat de aceste dezvăluiri în perioada campaniei electorale.

Viorica Dăncilă a fost numită premier în ianuarie 2018, după ce Liviu Dragnea l-a îndepărtat și pe Mihai Tudose, al doilea premier numit de el, cu care a reușit să intre în conflict la doar un an după ce PSD a preluat puterea după parlamentarele din decembrie 2016.

Ea a fost îndepărtată de la șefia partidului în noiembrie 2019, la doar două zile după ce pierdut alegerile prezidențiale din 24 noiembrie, fiind forțată să-și dea demisia de actuala conducere PSD. 

Citeste si: Viorica Dancila a spus ADEVARUL despre evenimentele din 10 august: ''O indicatie data de Liviu Dragnea. Imi pare rau!''

 Despre relația sinuoasă cu Liviu Dragnea s-a scris în presă, s-a speculat și, la un moment dat, a vorbit chiar fostul premier, dar nu înainte de condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.