Viorica Dancila s-a facut de ras in fata studentilor! Ce i s-a intamplat ieri la Ploiesti, la deschiderea anului universitar

Author: B.M.
Viorica Dancila

Viorica Dancila a fost prezenta ieri la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti, unde a deschis anul universitar.

La eveniment a fost prezent si Adrian Florin Dobre, primarul orasului, care nu s-a putut abtine si a ironizat-o.

Intr-un mesaj adresat elevilor, oficialul a facut referire la greselile gramaticale pe care le-a facut deseori premierul Romaniei.

"Atunci cand va pregatiti bine, puteti sa dezvoltati aceasta tara pentru ca noi, astazi, avem nevoie de competenta si de meritocratie. Nu uitati lucrul acesta niciodata!

"Este nevoie de asa ceva pentru a putea duce aceasta tara mai departe. Sunt sigur, foarte sigur, ca veti deveni buni profesionisti, ca nu veti avea probleme cu gramatica si cu topica limbii romane si va urez un an universitar cat mai bun. Mult succes!", a spus Adrian Florin Dobre.

Discursul sustinut de primar a fost intampinat cu aplauze de studentii prezenti la festivitatea de deschidere a anului Universitar.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La sosirea in Universitate Viorica Dancila a fost intampinata de mai multi protestatari care purtau pancarte cu diverse mesaje: "Nu ne mai alungati tinerii din tara" sau "Ghita e in Serbia, nu la Ploiesti" sunt cateva dintre acestea.

Citeste si: Viorica Dancila, umilita in plina strada! Ce i s-a intamplat, zeci de persoane au vazut totul

Citeste si: Viorica Dancila s-a facut de ras la o iesire publica! Toata lumea a remarcat detaliul: "Foarte frumoasa perdeaua!"