Viorica Dancila va raspunde celor 40 de intrebari adresate de Denise Rifai, ASTAZI, de la ora 23:00, la Kanal D!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 13 oct 2020, 10:30
Viorica Dancila la ''40 de intrebari cu Denise Rifai''
Sursa: Captură KANAL D

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” poate fi urmarita in fiecare marti, de la ora 23:00, la Kanal D!

Marti, 13 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D, telespectatorii vor avea ocazia sa afle raspunsurile Vioricai Dancila, una dintre cele mai puternice si controversate figuri din structurile de putere ale Romaniei, la intrebarile incisivei jurnaliste Denise Rifai, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

„V-am promis o toamna altfel. Va invit marti, de la ora 23:00, sa urmariti <40 de intrebari cu Denise Rifai>, la Kanal D, sa aflam impreuna raspunsurile, reactiile Vioricai Dancila la acele teme care ne-au preocupat pe multi dintre noi”,

a declarat Denise Rifai.

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, un format international de succes, isi propune sa aduca in fata publicului larg, sub lumina reflectoarelor, personalitati din diverse domenii. Invitatii emisiunii se vor dezvalui in fata publicului intr-un maraton complex al intrebarilor menite sa faca lumina in ceea ce priveste aspecte dintre cele mai diverse ale parcursului profesional, dar si personal al acestora.

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” poate fi urmarita in fiecare marti, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.