Viorica de la Clejani a slabit enorm! Ce dieta a tinut

Autor: B.M.
Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani a slabit considerabil in urma cu aproximativ 2 ani si a reusit acest lucru fara a face eforturi prea mari.

Viorica de la Clejani este probabil una dintre cele mai populare artiste din Romania. Constienta insa de faptul ca fizicul nu prea o mai ajuta, artista a decis sa faca o schimbare in urma cu aproximativ 2 ani.

A slabit astfel enorm de mult si a reusit sa ajunga la o silueta ce l-a facut mandru pe sotul ei, Ionita din Clejani. Care a fost secretul Vioricai?

Cu ce dieta a slabit Viorica de la Clejani

La vremea respectiva, Viorica de la Clejani marturisea ca a luat decizia de a slabi si datorita faptului ca incepuse sa aiba probleme de sanatate: o serie de analize care au iesit prost i-au dat de gandit.

"In ultima perioada nu m-am simtit prea bine si a trebuit sa iau masuri radicale.

Aveam transaminazele marite. A trebuit sa consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mancam oricum", spunea Viorica de la Clejani.

Artista a dezvaluit si ce dieta a urmat pentru a scapa de kilogramele in plus: Viorica a baut un suc special realizat din sfecla, mar si telina.

"Am facut foamea la greu. Am fost bolnavioara, nu prea ma laud eu. Ma cam doare ficatul.

Singura mea carne preferata e porcul. Am renuntat si nu am mai mancat. Am dornit nemancata. Am baut cu apa. Am baut un suc din sfecla, mar si telina. M-am simtit bine. Nu am mai mancat noaptea", a marturisit artista.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Viorica de la Clejani a marturisit si ca avea prostul obicei de a cobori in timpul noptii in bucatarie si de a manca, obicei de care sotul ei, Ionita de la Clejani, nu stia.

Citeste si: Au facut de ras familia Clejanilor. Ce note au luat la BAC Margherita si Fulgy

Citeste si: Detalii incredibile despre Clejani! Ce se intampla in familia lor cand Ionita se enerveaza: ''O corectie fizica''

Viorica de la Clejani, distrusa dupa ce Margherita de la Clejani a facut accident

Viorica de la Clejani trece in ultima vreme prin momente grele din cauza faptului ca fiica ei, Margherita de la Clejani, a facut un accident de masina ce ar putea avea urmari grave pentru ea.

Margherita de la Clejani a lovit in plin o masina parcata, iar oamenii legi care au venit la fata locului i-au facut testul anti-drog; acesta a iesit pozitiv la heroina.

"Vedeti-va de viata voastra si de copiii vostri. Se intampla lucruri mai grave in tara asta. Unele dintre voi sunteti mame si nu inteleg cum puteti sa jigniti niste copii. Inseamna ca, daca erati voi in situatia mea, le-ati fi dat cu toporul in cap.

"Eu imi apar copiii, indiferent de situatie. Orice parinte care isi iubeste copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca si voi. A fost un accident care i se putea intampla oricui.

"Multumim lui Dumnezeu ca nu a fost mai grav si ca este bine si sanatoasa. O sa ii apar si o sa-i iubesc neconditionat. Pentru ca iubirea ne vindeca. Multi dintre voi aveti doar ura si rautate in suflet", a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

Citeste si: Copiii Clejanilor, grave probleme de comportament! Fulgy a scuipat și a înjurat un bătrân într-o stație de autobuz: "Te bat, fraiere, bulangiule!"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.