Viorica si Ionita au implinit 17 ani de casnicie! EXCLUSIV imagini de la NUNTA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

Viorica si Ionita de la Clejani au sarbatorit vineri, 26 octombrie, 17 ani de casnicie chiar in platoul emisiunii “Te vreau langa mine”. Viorica de la Clejani, prezentatoarea show-ului, a plans de emotie pe muzica interpretata de Marcel Pavel, invitat special la “Te vreau langa mine”, si a rememorat, impreuna cu sotul ei, intamplari de la cununia religioasa petrecuta in urma cu aproape doua decenii.

“Am vrut sa o surprind pe Viorica si am reusit, pentru ca, luata cu treburile, a uitat ca de Sfantul Dumitru, in urma cu 17 ani, ne-am cununat religios. M-am gandit ca ar impresiona-o puternic muzica lui Marcel Pavel si l-am invitat in emisiune;  efectul a fost puternic.  Prin tot ceea ce am facut de-a lungul timpului si fac in prezent pentru ea ii arat cat de mult o iubesc”, a spus Ionita Clejani. 


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/i2-1a80454bcc1f89b5b0620c1f868e7fe0.jpg

“Am trecut in acesti 17 ani prin tot felul de situatii, bune sau rele, ca in orice cuplu. Avem in comun dragostea pentru muzica si copiii, cea mai mare realizare a noastra. Altfel, suntem destul de diferiti. Ionita e o persoana mai sobra,  nu-i place sa vorbeasca prea mult. Si-a gasit in mine opusul lui, sunt vesela si vad viata numai in roz. Cand sotul meu are probleme, eu il fac sa zambeasca”, a declarat Viorica de la Clejani.

 

Firi artistice si vulcanice, cei doi soti spun ca au fost constienti tot timpul ca intr-o casnicie dragostea trebuie sa vina la pachet cu toleranta pentru ca viata de cuplu sa dureze. 

“Dincolo de dragoste, intre doi oameni care se iubesc  trebuie sa existe intelepciune si toleranta. Daca sunt doua pietre tari in casa, ies scantei.  De aceea cand unul dintre noi e nervos, celalalt trebuie sa taca, sa fie mai intelegator.

La un moment dat, cand apar copiii, iti dai seama ca fara toleranta nu ai cum sa mergi prea departe in viata de familie”, a adaugat Ionita de la Clejani.  

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

 

Nu ratati in

fiecare zi, de luni pana vineri, de la 13.15, emisiunea  “ Te vreau langa mine ”, prezentata de Viorica de la Clejani, la Kanal D.