Viorica si Ionita sunt la cutite! Uite marul discordiei! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:03

Daca pana acum Viorica s-a conformat intru totul dorintelor lui Ionita, de data asta nu mai cedeaza si ia atitudine in fata sotului.

Viorica si Ionita au o dilema: nu stiu ce covoare sa aleaga pentru living si dormitoare. De la discutia in contradictoriu si pana la o cearta in toata regula nu a mai ramas decat un pas.

Astfel, daca la inceput Viorica poza pe covor, intocmai cum zice si ea, "ca o floare", mai tarziu putin, cand a vazut ca Ionita nu se hotaraste la niciun covor si doar analizeaza, ea i-a zis mai in gluma mai in serios ca pana la urma o sa ramana fara covoare pentru ca e cam zgarcti si nu vrea sa dea bani pe unul
care-i place ei. “Sunt sigura ca asta n-o sa aleaga nimica, cum e el zgarcioman de fel, o sa aleaga ce-i mai ieftin si zice: mama ce covor am ales eu....”


Dupa ce a tot vazut diferite culori si forme, Vioricai i-a atras atentia un covor rosu cu cristale Swarovsky si nu a vrut sa se mai dezlipeasca de langa el. Chiar daca Ionita s-a opus, argumentand ca e incomod, Viorica nici nu a vrut a auda.
Urmareste video si vezi daca Viorica si Ionita au ajuns la un pact.

 

Taguri: