VIRALUL SAPTAMANII: Cum sa razi de cei care merg prea des cu liftul! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:13

Remi Gaillard, un cunoscut farsor francez a intrat in atentia internautilor dupa ce si-a publicat ultimul clip, care a in scurt timp a vedenit un viral.

Astfel, acesta a decorat interiorul unui lift la fel ca o camera a unui apartament, sa spune ca pana aici nimic iesit din comun. Cu toate acestea cei care isi doreau sa intre in lift au ramas cu gura cascata in momentul in care s-a deschis usa si un gasit un barbat care se uita la televizor.

Mai mult decat atat in momentul in care farsorul a vazut ca se deschide usa liftului s-a ridicat curios si a deschis si cealata usa, care in interior arata ca o debara.
Video-ul desi a fost publicat pe data de 2 martie a ajuns in mai putin de o saptamana sa stranga aproximativ 2 milioane de vizulizari ceea ce inseamna ca a intrat direct in categoria viralelor.

Urmareste clipul mai jos si poti vedea care a fost reactia unei femei in momentul in care aceasta a incercat sa urce in lift.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.