Virgil Ianţu a gustat viaţa de milionar

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 18:05

Virgil Ianţu a intrat în rolul milionarului autentic pentru promo-ul quiz-show-ului "Vrei să fii milionar?”, care va începe în toamnă la Kanal D.

Astfel, Virgil Ianţu a avut la dispoziţie un elicopter personal, o maşină de lux şi o coloană de escortă pentru a ajunge la locul unde trebuia să se întâlnească cu fanii şi să filmeze pentru telespectatorii Kanal D prezentarea noii sale emisiuni de la Kanal D, "Vrei să fii milionar!”.

Kanal D a pregătit pentru Virgil Iantu un concept de comunicare într-un stil impunător, dinamic, spectaculos, ca de film.
Acest promo anunţă venirea lui Virgil Ianţu la KanalD şi a celui mai spectaculos concurs de cultură generală "Vrei să fii milionar”, alternativă şi concurenţă serioasă pentru formatele cu talente care se anunţă pe celelalte posturi.

Primele cadre ale clipului de promovare au fost filmate pe autostrada A2, la kilomentrul 19, într-o parcare ce a permis o desfăşurare de forţe fără precedent. Sobru, impunător, îmbrăcat la patru ace, Virgil Iantu a descins dintr-un elicopter şi a fost preluat de o "coloana oficiala" care a pornit apoi spre Bucureşti.


Formaţiunea strânsă de 5 maşini de lux, negre, şi cele două elicoptere( EC120 şi EC135) au atras sute de priviri de-a lungul traseului care s-a finalizat la Piaţa Presei Libere. Aici, sub ochii curioşi ai trecătorilor, indragitul prezentator TV şi-a făcut din nou apariţia, de această dată din maşină, pentru a lansa invitaţia de participare la concurs potenţialilor câştigători ai milionului.

Îndemnul rostit de Virgil Ianţu conţine şi regulile de bază ale concursului de cultură generală: Orice e posibil.
Ai 4 variante posibile, un singur răspuns corect si ai un milion de lei. Întrebi publicul, faci fifty-fifty sau suni un prieten
? Vrei să fii milionar?!, aici, la Kanal D!”.

După încetarea filmărilor, Virgil Ianţu a fost luat cu asalt de fanii săi care îşi doreau un autograf de la maestrul de ceremonii al quiz-show-lui cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii: 1 milion de lei.


Virgil Ianţu a fost încântat de experienţa filmărilor, mai ales că se declară un împătimit al zborului. « Imi doresc să învăţ să pilotez!”, a declarat prezentatorul TV după filmări.

Kanal D a achiziţionat cel mai de succes format de televiziune pe plan mondial, « Vrei să fii milionar?”, pentru grila din această toamnă. La 10 ani de la lansarea pe piaţă în Anglia, game show-ul « Vrei să fii milionar?” revine în România la cerinţele publicului, avându-l ca prezentator pe « parintele” autohton al acestui format: Virgil Ianţu.
Kanal D oferă astfel alternativa perfectă telespectatorilor care îşi doresc un spectacol de divertisment în care inteligenţa, cultură generală şi suspansul se îmbină fericit cu premii uriaşe în bani.

 

Taguri: