Virgil Ianțu a împlinit 52 de ani. Ce surpriză i-a făcut logodnica sa

Author: Bianca Vidoi
Virgil Ianțu a împlinit 52 de ani
Sursa: Facebook Virgil Iantu

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator TV, ce astăzi a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani, iar acesta este surpriza pe care i-a pregătit-o logodnica lui.

Cariera prezentatorului TV a început în urmă cu 23 de ani, perioadă în care a reușit să își consolideze numele. Iată surpriza cu care a fost așteptat Virgil Ianțu, în ziua în care a împlinit 52 de ani.

Citește și: De-a lungul timpului, despre Virgil Ianțu s-a scris că ar fi avut relații cu femei celebre de la noi, însă a știu mereu să păstreze discreția. Cum reușește prezentatorul TV să-și țină viața intimă departe de ochii presei

Virgil Ianțu a împlinit 52 de ani pe 20 februarie 2023

Virgil Ianțu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, iar pe data de 20 februarie, acesta a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani. Prezentatorul s-a născut la data de 20 februarie 1971, la Timișoara, însă cariera sa l-a dus departe de casă, mai exact în București.

Cu toate că acesta este recunoscut pentru emisiunile pe care acesta le-a prezentat, Virgil Ianțu a lucrat la început într-un grup muzical ce îl acompania pe Ștefan Bănică Junior, însă iubirea sa pentru televiziune a apărut și în urmă cu 23 de ani, acesta și-a început cariera. Multe persoane nu știu că pe renumitul prezentator nu îl cheamă Ianțu și în buletin, acesta s-a născut sub numele de Gătăianțu, însă Ștefan Bănică Jr.

îl poreclea Ianțu, astfel acest nume a ajuns marcă înregistrată și numele de semnătură a prezentatorului.

„Ianțu este porecla pe care mi-a dat-o Ștefan Bănică, iar când am început să fac televiziune, în perioada premergătoare, cei de la marketing, producție, patronat, au constatat că am un nume greu de reținut și de citit.În cele din urmă, am decis de comun acord să folosim porecla ca nume de scenă și așa am devenit Virgil Ianțu.

Eu sunt Virgil Ianțu Gătăianțu (râde)! Singura diferență de atunci versus acum este că Ianțu a devenit marcă înregistrată .

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În urmă cu 23 de ani a intrat în lumea televiziunii, însă acesta a declarat de nenumărate rânduri că muzica nu va dispărea niciodată din viața sa, mai ales că familia sa l-a încurajat să urmeze această pasiune ca pe o carieră.

Citește și: ”Vă este frică să vă legați cu acte?” Virgil Ianțu a dezvăluit de ce amână să se căsătorească cu femeia care i-a dăruit un copil, chiar și după 20 de ani de relație

Cu ce surpriză a fost așteptat Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a postat pe rețelele de socializare o poză cu tortul realizat de iubita sa, Roxana, spunând că așa a fost așteptat de aceasta cu ocazia zilei lui de naștere, în care acesta a fost plecat la Timișoara.

,,Așa am fost așteptat aseară venind de la Timișoara. Da, tortul e făcut chiar de Roxana! Prietenii vor zâmbi ironic, dar să știți că este foarte, foarte bun. Mulțumesc, Rox, vă mulțumesc și vouă pentru urările care sper că vor urma, în număr mare, altfel îmi închid pagina. O zi frumoasă să aveți! A mea e deja.”

Virgil Ianțu are o relație longevivă cu iubita sa, Roxana, însă cei doi nu s-au căsătorit încă, chiar dacă au o relație de peste 20 de ani. Acesta a declarat că cei doi sunt logodiți, cererea de căsătorie având loc chiar în ziua în care s-a născut fata lor, Jasmine. Acesta a așezat un săculeț lângă fetiță, în care se aflau inelul de logodnă și un bilețel sentimental, iar femeia nu a stat pe gânduri când a răspuns pozitiv. Cei doi se bucură de fata lor de 17 ani, ce i-a moștenit frumusețea mamei sale.

Citește și: Biografie Virgil Ianțu. Vârstă, copilărie, studii, cariera în muzică și televiziune. Cine este, de fapt, cunoscutul prezentator TV

Surse: viva.ro, Facebook Virgil Iantu

 

Taguri: