Virgil Iantu: “Am ramas corigent in clasa a noua!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 04:55

Duminica, 18 martie, incepand cu ora 19.45, Adelina Pestritu va prezinta o noua fila din jurnalul secret al vedetelor, la Kanal D.

In aceasta saptamana, vedetele vorbesc despre copilarie, copii si sex, in exclusivitate la “D-Paparazzi”.

Virgil Iantu, prezentatorul show-ului “Vrei sa fii milionar?” de la Kanal D dezvaluie, in premiera, cat de speciala este relatia dintre el si Jasmina, fetita lui. “Imi place sa-I citesc poezii pentru ca le pot interpreta, povesti ii citeste mama ei, e o traditie de cand era bebelus”, a marturisit acesta.


Fiind la momentul dezvaluirilor, Virgil si-a amintit cum in liceu a trecut prin focurile unei corigente, paradoxal, chiar la materia care i-a adus succesul de mai tarziu, in corul Madrigal. “Am ramas corigent cu media trei, la cor, in clasa a noua, pentru ca nu mi-am scris caietele”. Ce alte secrete ascunde prezentatorul, aflati duminica, 18 martie, de la 19.45, la “D-Paparazzi”.



 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.