Virgil Iantu: "Noi suntem obisnuiti sa le spunem copiilor sa isi asculte parintii. Cred ca ar trebui sa se intample si invers" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:34

Vedetele Kanal D si Europa FM va invita astazi, la AFI Palace Cotroceni, in zona de joaca Zorky’s Planet, pentru ca impreuna, prin muzica, dans si voie buna sa aducem zambete pe fetele copiilor care au nevoie de ajutor si sa sustinem Asociatia Telefonul Copilului.

Virgil Iantu, aflat la fata locului, a declarat ca nu numai copiii ar trebui sa isi asculte parintii, ci si invers, parintii ar trebui sa asculte de copii.

"E o campanie care mie din start mi-a placut. Mi-a placut ideea. Avand copil mi-am dat seama ce rol are campania asta. Noi suntem obisnuiti sa le spunem copiilor sa isi asculte parintii. Cred ca ar trebui sa se intample si invers, sa ne ascultam copiii si sa ne facem timp cat mai mult pentru ei.
E trist ca exista astfel de apeluri".

Prezentatorul emisiunii" Vrei sa fii milionar" a adaugat ca, din nefericire, stie foarte multe cazuri de copii maltratati de parinti.

"Din nefericire vad foarte multi copii fata de care parintii se comporta ca si cum ar fi un vecin. Copilul se simte astfel singur si e groaznic, pentru ca mai tarziu s-ar putea ca parintii sa nu stie de ce el are un anume comportament.
Din acest motiv o sa trimitem si noi un SMS la 8848".

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.