Virgil Iantu si "Vrei sa fii milionar" va ofera editii speciale de Sarbatori. Afla ce surprize te asteapta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:21

In intampinarea Craciunului, vedeta Kanal D Virgil Iantu si emisiunea “Vrei sa fii milionar?” va ofera editii speciale, editii cu copii, pentru copii si parinti deopotriva.

Joi 22 decembrie de la ora 20.00, Virgil va avea ca invitati doua cupluri de  parinti cu copii. Atat parintii cat si copiii vor incerca sa raspunda corect la cat mai multe intrebari pentru a castiga premii importante specific Sarbatorilor.
 
Vineri 23 decembrie
, de la ora 20.00, “Vrei sa fii milionar?” aduce o editie speciala dedicata in totalitate copiilor. Asa se face ca micutii vor patrunde in platoul emisiunii unde vor incerca sa raspunda cat mai corect la intrebarile adresate lor, castigand astfel minunate premii, specifice varstei.

 
Pe 30 decembrie
, de la 20.00, vedetele Kanal D Simona Patruleasa si Christian Sabbagh, alaturi de tenismenul Ilie Nastase vin in platoul emisiunii “Vrei sa fii milionar? ”, intr-o editie speciala cu scop caritabil. Invitatii lui Virgil Iantu lupta pentru o cauza nobila, pentru a ajuta un copil grav bolnav.

Este vorba de micutul Sebastian Colgiu, care a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate.
Micutul nu vede absolut nimic, el putand distinge doar lumina de intuneric. Sebastian are nevoie de operatie la ambii ochi, fara aceasta interventie neavand nicio sansa de insanatosire.  Interventia se poate realiza doar in SUA, iar costurile de transport si cazarea pentru trei saptamani in SUA necesita un efort financiar imposibil de suportat pentru familia lui Sebastian.

Intra pe pagina de Facebook a emisiunii "Vrei sa fii milionar?" si participa la concursurile saptamanal e: http://www.facebook.com/Vreisafiimilionar

 

Taguri: