Virgil Ianţu va prezenta la Kanal D «Vrei să fii milionar?»

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 11:56

Kanal D a achiziţionat cel mai renumit şi de succes format de televiziune pe plan mondial «Vrei să fii milionar?» pentru grila din această toamnă. La 10 ani de la lansarea pe piaţă în Anglia, game show-ul «Vrei să fii milionar?» revine în România la cerinţele publicului avându-l ca prezentator pe «părintele» acestui format în Romania: Virgil Ianţu. Kanal D va oferi, astfel, o alternativă telespectatorilor care îşi doresc un show de divertisment interesant, informativ, cu suspans şi premii uriaşe în bani. Kanal D provoacă telespectatorii români să îşi reîntoarcă atenţia către cultura generală şi să urmărească un show în care elementul catalizator este cunoaşterea.

«Vrei să fii milionar?» este un format al 2waytraffic- divizia de distribuţie al Sony Pictures Television- multiplu câştigător de premii, care a marcat un traseu important în evoluţia formatelor TV din întreaga lume. De la debutul în Marea Britanie a devenit rapid un fenomen al ratingului cu o audienţă medie de 19 milioane de telespectatori «Vrei să fii milionar?».

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”