Virgina revoltată de ceea ce ar putea crede ceilalți despre legătura dintre ea și Gagea: Gagea „Dacă mă mai cert puțin cu tine mă îndrăgostesc mai tare”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 oct 2024, 18:02

Virgina revoltată de ceea ce ar putea crede ceilalți despre legătura dintre ea și Gagea

Sursa: sursă Kanal D

Virgina este revoltată de faptul că Gagea a încercat să dea de înțeles că ei doi se află într-o cunoaștere. Ce reacție a avut Gagea la adresa concurentei?

Virginia ezită să se apropie de Gagea, temându-se de ceea ce ar putea spune ceilalți și evitând să-i ofere acestuia speranțe. Aceasta a vrut să clarifice situația pentru a nu crea confuzii. Care a fost reacția lui Gagea?

Virginia a vrut să aducă lămuriri legate de relația sa cu Gagea

În ultima vreme, Gagea a încercat să îi ofere mai multă atenție Virginiei în încercarea de a-i scoate acesteia în  evidență anumite calități, lucru care a deranjat-o pe concurentă, acesteia fiindu-i teamă de reacția celorlalți, mai ales că nu vrea să dea de înțeles că

cei doi s-ar afla într-o cunoaștere. Tocmai de aceea, Gagea a vrut să lămurească acest aspect cu ea și să îi explice care sunt cu adevărat intențiile sale.

„Uite am vrut să vin la tine să vorbim”, i-a transmis Gagea Virginiei, în timp ce ea i-a replicat că acesta ar vrea să o bage în gura lupului și că oamenii vor spune că ea i-a dat lui speranțe.

„Tu ai venit și ai spus că atâta timp cât sunt într-o cunoaștere, nu am ochi pentru alt băiat, ca și cum eu acum dacă m-aș uita la altcineva este urât că eu sunt cu tine într-o cunoaștere.” a spus Virgina vizibil supărată.

În apărarea lui, Gagea a precizat că „Nu este așa. Tocmai de aceea vreau să lămurim aspectul acesta.

Eu vreau să scot în evidență că tu ești foarte sinceră și serioasă din punctul ăsta de vedere...Eu nu vreau să dau asta de înțeles, că eu cu tine sunt într-o cunoaștere. Voiam pur și simplu să scot în evidență caracterul tău și cum ești tu. Hai că mi-am băgat ceartă în casă!”

Virgina: „Nu avea sens să zici asta acum! Pentru că eu nu am nici o cunoaștere.”

Ca să o mai tempereze, Gagea a luat-o în brațe pe concurentă, dar Virgina l-a respins spunând că nu o înțelege.

„Da, știu că am lăsat asta de interpretat. Te înțeleg perfect, ai toate motivele...tocmai de aceea am venit să fac lumină. Deci, ai toată dreptatea și îți înțeleg supărarea, dar eu voiam să scot în evidență că nu eu trebuie să îi dau voie Virginiei să cunoască pe cineva.

Ea știe singură ce are de făcut. Și asta cu cunoașterea, că ea când este într-o cunoaștere, nu are ochi pentru altcineva. Adică, nu ești genul...”

Deși vizibil supărată, Virgina a început să râdă în momentul în care Gagea a ținut să îi precizeze faptul că „Dacă mă mai cert puțin cu tine mă îndrăgostesc mai tare”. Fata totuși a ținut să îi explice faptul că ea crede că el se v-a împăca cu Alexandra, dar el i-a răspuns tăios „ Tu crezi mult și bine!”

„Nici eu nu voiam să dau de înțeles că noi suntem într-o cunoaștere. M-am încurcat în declarații. Îmi pare rău. Sper să fac lumină.”

Astfel, cei doi au reușit să clarifice situația și să revină la sentimente mai bune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Anunț important pentru femei! Cum își pot recupera pensia de văduvă

Citește și: Motivul pentru care Virginia și Teodora l-au chemat împreună pe Gagea în camera roșie: „Mi-am îndeplinit un vis”. Gestul lor a stârnit numeroase reacții în casă

Bianca este de părere că Teodora este îndrăgostită de Robi, chiar dacă aceasta l-a dezamăgit

Bianca a stat de vorbă cu Robi și a încercat să îi explice bărbatului faptul că Teodora este îndrăgostită de acesta, chiar dacă el este dezamăgit de aceasta.

„Măi, Robi. Ea este într-o situație pe care nu poate să și-o asume. Ea dacă nu vine aici să zică „Mamă, Robie, sunt leșinată după tine” asta nu înseamnă că...”

„Dar cine i-a cerut asta? Cine? I-a cerut cineva să sară aici pe mine?” a spus Robi deranjat de acest subiect.

 

„Ceea ce vreau eu să spun este că...ea pare că are foarte puternice sentimente pentru tine, asta de îndrăgosteală, încât nu cred că ar face așa ceva. Și eu chiar cred că ea a zis...ea când a venit în casă a zis că de Antoni, da am vorbit, pentru că nu avea o situație. Acum are o situație.”

Citește și: Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

„Bianca! Eu ca să zic că sunt dezamăgit de un om, trebuie să țin foarte mult la el. Acolo, eu nu dau doi lei pe oamenii din jurul meu. Mă crezi?  Doar pe câțiva. Nu mă interesează nimeni. Poate să crape lângă mine. Dacă nu am treabă cu el, nu mă interesează. Foarte greu zic că sunt dezamăgit de un om. Trebuie să însemne foarte mult pentru mine. Pe mine Teodora m-a dezamăgit. Atât pot să spun!”,  a adăugat Robi.

Teodora a vrut să intervină și a precizat faptul că Robi a văzut cum este ea în preajma lui. Totuși, Patrick a vrut să lămurească și el situația dintre Robi și Teodora și este de părere că fată îi pune o barieră în calea lui Robi. „Oricine vine de afară, vine cu tupeu pentru că voi doi nu v-ați stabilit ceva concret. Vă fugăriți prin casă, vă dați cadouri, pupicei și cam atât și vine băiatul nou și zice cu tupeu „Dar ce mă, tu ai o treabă cu ea?” Și el nu are ce să zică. E practic șah mat!”

Patrick a spus la final că cel mai bine ar fi ca Robi să tragă singur concluziile, dar cu toate acestea Teodora și Robi au ajuns să își reproșeze complimentele pe care ei le-au făcut celorlalți concurenți. Astfel, tensiunea dintre cei doi crește, iar Robi și Teodora nu au reușit să ajungă la nici un compromis.

Pentru a putea vedea ce fac concurenții preferați, de la „Casa iubirii” îi puteți urmări și susține zilnic, doar pe Kanal D România.