Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, pare că relația dintre Alexandra și Gagea începe să scârțâie din cauza Virginiei.

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, relația dintre Alexandra și Gagea este pusă sub semnul întrebării chiar de concurentă, asta după ce a sesizat că Virginia ar încerca să se apropie de iubitul ei pentru scopuri ascunse.

Citește și: Bianca Giurcă, decizie radicală în “Casa iubirii”: „Dacă să fiu bine înseamnă să nu fiu aici…”. Concurenta nu și-a putut stăpâni lacrimile

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea

În episodul de mâine, 17 septembrie 2024, Gagea ține să le mulțumească fetelor pentru că l-au ales să fie lider în casa băieților. Alexandra intervine și-i spune, pe un ton tăios, că ea a stat la baza strategiei și că, practic, n-ar fi fost lider fără ea.

Citește și: Francesca, prima reacție după eliminare: "Drumul meu nu se oprește aici!" Ce mesaj neașteptat a postat fosta concurentă de la Casa iubirii pe rețelele sociale

Gagea își dă seama că Alexandra nutrește sentimente nejustificate de gelozie, astfel că o întrebare neașteptată nu întârzie să apară din partea brunetei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

„Noi mai suntem împreună sau nu? Că nu mă prind”, spune Alexandra.

Năvălită de emoții, Alexandra începe să plângă în casa fetelor iar Gagea vine de îndată s-o consoleze și să discute cu ea.

În grădină, Alexandra spune că nu are șanse cu alte fete în afară de Virginia, dar Gagea o contrazice și-i spune că a venit în „Casa iubirii” chiar pentru ea, dar a fost refuzat.

Totodată, Virginia este deranjată de faptul că nu se poate înțelege cu nimeni fără să fie bănuită că ar avea o strategie ascunsă.

Ce se întâmplă mai departe aflați marți, 17 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!