Virginia aduce furtuna între Moldo și Teodora: „Dacă eu nu puneam punct, nici tu nu puneai niciodată”. Aflați ce se va întâmpla în „Casa iubirii” în epsiodul de luni, 2 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 sep 2024, 21:00

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia aduce furtuna între Moldo și Teodora cu declarațiile pe care le face.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia creează tensiune în competiție după o declarație care aruncă în aer casa!

Virginia aduce furtuna între Moldo și Teodora

În episodul de mâine, 2 septembrie 2024, atmosfera în „ Casa iubirii ” pare să fie ciudată între Moldo și Teodora.

Concurenta este confuză în privința cunoașterii cu tânărul și nu știe ce să-i răspundă Andreei Mantea, în timp ce Moldo spune că simte că el și Teodora s-au răcit. Cu toate astea, tânărul insistă ca situația să fie lăsată exact așa cum este.

Citește și: Rebecca, la un pas de a părăsi „Casa iubirii”! Bruneta nu poate trece peste despărțirea de Antoni: „N-am niciun rost aici. Nu mai vreau să stau”

În următoarele minute Virginia merge în casa băieților, acolo unde Antoni o întreabă la cine s-a cerut, moment în care Virginia răspunde, ironică, că a venit la Patrick și la Moldo.

Virginia continuă să fie ironică vizavi de Moldo, căruia nu-i convine tonul pe care șatena îi vorbește.

„M-am aprins pe conexiune pentru că am rămas cu niște frustrări că între noi doi n-a fost ceva”, spune Virginia.

„De ce mă iei la mișto?”, spune Moldo.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Citește și: Larisa Groza, anunț surprinzător despre tatăl copilului său: „Toată lumea m-a întrebat dacă ne-am despărțit”

Între timp, Virginia este chemată înapoi în casa fetelor și este nevoită să plece pentru a nu fi penalizată, moment în care îi aruncă lui Moldo o replică la care nimeni nu se aștepta și la care Sebastian s-a amuzat copios.

„Moldo, hai să-ți zic ceva pe picior de plecare. Dacă eu nu puneam punct, nici tu nu puneai niciodată”, spune Virginia, în timp ce urcă scările.

Ce se întâmplă mai departe aflăm luni, 2 septembrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.