Virginia aruncă bomba despre Patrick! „Încă îmi place de tine”. Fosta iubită a lui Robi i-a făcut declarații sincere concurentului

Autor: Lavinia Medrea

Virginia aruncă bomba despre Patrick

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia a aruncat bomba despre Patrick!

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia l-a surprins pe Patrick cu sentimentele ei!

Virginia aruncă bomba despre Patrick! „Încă îmi place de tine”

În episodul de astăzi, 18 aprilie 2024, concurenții au avut parte de un joc interesant. Patrick a trebuit să meargă în casa fetelor, acolo unde fiecare concurentă trebuia să stea de vorbă cu el timp de un minut și să-i dezvăluie un secret în grădină.

Citește și: Mihaela aruncă bomba despre un cuplu din „Casa iubirii”! „Nu cred că o să rămână împreună”. La cine face referire fosta concurentă

De departe cea mai interesantă și neașteptată interacțiune au avut-o Patrick și Virginia. Tânărul a profitat de faptul că fetele sunt nevoite să-i dezvăluie un secret, așa că n-a stat pe gânduri și a întrebat-o pe Virginia direct ce l-a interesat cel mai mult.

„La început când ai interacționat cu Robi îți mai plăcea de mine un pic?”, a întrebat Patrick.

Citește și: Mihaela Homa, în lacrimi când a vorbit despre copil: „Mi-aș dori…”. Prin ce dramă trece fosta concurentă de la „Casa iubirii”

„Dar încă îmi place de tine”, a răspuns Virginia, în timp ce un zâmbet uriaș i-a apărut pe față.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„În sensul ăla? (n.r.: romantic)”, a întrebat Patrick.

„Păi în sensul ăla nu știu. Fizic, caracter, ești ok”, a spus Virginia.

Patrick se dezgolește de sentimente în fața Virginiei

Declarațiile Virginiei l-au îndulcit pe Patrick, astfel că tânărul a tot plusat în această conversație. Concurentul și-a dorit tare mult să afle dacă s-ar încadra pentru inima Virginiei și, de asemenea, i-a mărturisit că și el o place.

„M-aș încadra?”, a întrebat Patrick.

„Te încadrezi”, a răspuns Virginia.

„Și mie îmi place un pic de tine. Un pic mai mult, dar un pic începe să-mi placă așa (n.r.: romantic)”, a declarat Patrick.

Cu toate că cei doi și-au recunoscut reciproc că încă se plac, Patrick s-a făcut înțeles în privința faptului că dorește să continue cunoașterea cu Roberta, așa că i-a cerut frumos Virginiei să nu se bage între ei.

Bineînțeles, totul a fost spus sub formă de glumă, Virginia la rândul ei a spus că va încerca să nu îi deranjeze.

„Acum sunt într-o cunoaștere cu Roberta, te rog frumos să nu ne deranjezi”, a spus Patrick.

„Încerc, Patrick”, a spus Virginia, în timp ce s-a amuzat de situație.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.