Virginia bate în retragere! „Îmi doresc un bărbat hotărât și care să știe ce vrea!” Iată cum a reacționat Robi în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mar 2024, 18:16

Virginia si Robi, schimb de replici uluitoare

Sursa: Captură YouTube

Virginia, plictisită de nehotărârea lui Robi! Iată ce și-au spus cei doi concurenți pe conexiune și ce se va întâmpla cu relația lor! „Robi îmi oferă nesiguranță!”

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de momente romantice petrecute în camera roșie, sau în afară platourilor de filmare, dar și de situații dificile care de cele mai multe ori îi supun la grele încercări ce îi pot aduce chiar în pragul despărțirii pe cei care au deja o relație în cadrul show-ului. Este și cazul cuplului format din Virginia și Robi, care la început păreau din ce în ce mai apropiați și mai îndrăgostiți și erau dornici să își construiască o relație frumoasă și serioasă.

De curând, cei doi concurenți au ajuns într-un mare impas din cauza geloziei și a incertitudinilor ce au luat naștere între ei.

Virginia, plictisită de nehotărârea lui Robi! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce se va întâmpla cu relația lor

După lungi discuții între Robi și Virginia, în ediția de marți, din păcate, cei doi concurenți nu au ajuns la o concluzie.

Deși a spus că nu vrea să se despartă de ea, Robi încă a dat de înțeles că așteaptă că Virginia să facă acest pas. Mulți fani ai emisiunii consideră că nu ar vrea să o rănească, el spune că trece printr-un moment de rătăcire, iar, pe de altă parte, alți fani cred că tânărul nu prea este asumat. Cert este că Virginia s-a cam plictisit de nehotărârea lui Robi, astfel că pare că bate în retragere.

Citește și: Robi, pus pe jar de Virginia! Concurenta l-a chemat în camera roșie, iar tânărul a ezitat de teama unei posibile vești triste! „Are emoții! Se despart, oare?”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Virginia și Robi au purtat o conversație prin intermediul conexiunii în încercarea de a lămuri toate neînțelegerile apărute între ei în ultima vreme.

Cel care a deschis acest subiect sensibil a fost Patrick, fostul admirator al Virginiei, care a întrebat-o dacă nu cumva bate în retragere și are de gând să pună chiar ea punct relației sale cu Robi.

Citește și: Robi, promisiune ciudată pentru Virginia! Concurentul a spus că se vor despărți dacă el va mai avea momente de rătăcire! „Dacă intervine iar presiunea o să pun punct” Iată cum a reacționat partenera lui

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Patrick: Mi se pare mie sau bați puțin spre retragere?

Virginia: Eu am zis de la început că îmi doresc un bărbat hotărât și care să știe ce vrea! Momentan, Robi îmi oferă nesiguranță!

Patrick: Și asta te face să stai puțin mai în garda!

Virginia: Eu am încercat până acum și i-am văzut doar părțile bune și am fost și alături de el, dar nu regret chestia asta, doar că mie îmi place să lupt cu un bărbat nu

pentru un bărbat! Adică să știu că suntem împreună și așa putem depăși niște obstacole! Simt că doar eu am făcut lucruri!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?