Virginia cedează în fața acuzațiilor lui Robi și începe să plângă: „Este un om josnic”. Cum a reacționat concurentul de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Virginia nu mai suportă tensiunile dintre ea și Robi

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de miercuri, 21 august, din „Casa iubirii”, Andreea Mantea a vrut să clarifice situația tensionată dintre Virginia și Robi, însă tânăra a cedat și a început să plângă.

Chiar dacă, până acum, Virginia s-a ținut tare în fața lui Robi, situația a început să o copleșească, întrucât se gândește la reacția pe care ar putea să o aibă familia ei atunci când va vedea felul în care fostul ei iubit se comportă cu ea doar din cauza unor mici apropieri de Patrick.

Cum a reacționat Robi în momentul în care Virginia l-a numit „josnic”

Concurenta de la „Casa iubirii” a încercat să dea de înțeles faptul că Robi este foarte exagerat și că nu acceptă să își descarce furia asupra ei, din cauza interacțiunilor pe care le-a avut cu Patrick: „Nu l-am cerut de bărbat pe Patrick. Sunt de acord cu părerile, singura problemă a mea este că am fost jignită de foarte multe ori de Robi, nu este prima oară, este un om josnic”.

Chiar dacă Virginia a început să plângă, fostul ei iubit nu a lăsat garda jos și a răbufnit din nou: „Vrei să începem iar? Virginia, vrei să începem iar?!”.

Andreea Mantea a intervenit rapid între ei doi și nu l-a lăsat pe concurent să reînceapă scandalul: „Robi, parcă regretai limbajul de ieri”.

Robi: „Păi dacă mă ia iar cu de astea, doamna Andreea, uit și eu imediat”.

Citește și: Robi regretă ce i-a spus Virginiei: „Îmi pare rău de tot ce am făcut”. Cum reacționează concurenta de la „Casa iubirii”, la auzul acestor vorbe

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Patrick regretă că l-a stârnit Robi împotriva Virginiei

Ulterior reacției lui Robi, Virginia a spus, printre lacrimi, că atât timp cât părinții ei nu o judecă în acest fel, nimeni nu are dreptul să o facă, mai ales că și ei urmăresc emisiunea și, cu siguranță, le este greu să vadă cum fiica lor este călcată în picioare.

„Eu nu am jignit niciodată până acum, dar deja e prea mult.

Eu nu mai pot așa, pentru că am părinți și să mă jignească un bărbat... Dacă părinții mei, dacă tatăl meu, în momentul de față, nu mă judecă pentru ceea ce sunt eu și pentru ceea ce fac, de ce o face un om așa?”,  a spus tânăra.

Patrick a privit-o neputincios pe Virginia în timp ce plângea și a explicat că regretă că a dat curs acestui scandal, în urma căruia colega lui are de suferit.

Citește și: Robi o acuză pe Virginia că vrea să destrame prietenia lui cu Patrick! „Mi se pare penibil ce faci” Robi își iese din fire și țipă la concurentă

„Ieri, după ce l-am văzut pe Robi că a pornit, oarecum, o stare de nervi, nu trebuia să mai adaug și eu că am vorbit cu Virginia în grădină despre treaba asta cu prietenia și trebuia să mai stau măcar două-trei zile să mai vorbesc cu Virginia, să văd dacă cu adevărat am înțeles bine sau dacă cu adevărat asta a vrut să exprime. Cred că i-am aprins fitilul cumva sau era puțin aprins și eu am venit cu un foc mai mare”,  a spus Patrick.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: 

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.