Virginia, deranjată teribil de atitudinea lui Robi! „Lasă-mă!” Concurenta i-a reproșat aprig că s-a apropiat prea mult de Julia! Iată cum a reacționat Robi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2024, 17:15

Orbită de gelozie, Virginia l-a respins pe Robi și l-a alungat în casa băieților! Iată cum a reacționat concurentul și ce se întâmplă cu relația lor! „Nu fă de astea că mie nu-mi plac astea!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți dornici să își caute jumătatea și să lupte pentru relațiile lor, dar și multe situații neprevăzute și tensiuni aprige. După ce în ediția de vineri, Aleyna și Ștefan au vorbit deschis despre primele lor neînțelegeri în cuplu și au încercat să găsească soluții pentru a merge mai departe împreună, în ediția de astăzi, un alt cuplu a întâmpinat dificultăți.

Este vorba despre Virginia și Robi, care au ajuns și ei într-un punct critic al relației lor din cauza geloziei.

Orbită de gelozie, Virginia l-a respins pe Robi și l-a alungat în casă băieților! Iată cum a reacționat concurentul

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, Robi a venit în vizită în casa fetelor. Deși în mod normal ar fi trebuit să se așeze lângă iubita lui, Virginia și să poarte o conversație cu ea, tânărul s-a apropiat de Julia, pe care a întrebat-o dacă îi place de Patrick și de ce

nu vrea să formeze un cuplu cu el. După ce a asistat la schimbul de replici uluitoare dintre Robi și Julia, deranjată la culme de atitudinea partenerului ei, Virginia a preferat să se alăture altor colegele din casă.

În cele din urmă, Robi s-a ridicat de lângă Julia și s-a apropiat de Virginia, pe care a încercat să o sărute, însă tânăra a refuzat categoric și mai mult decât atât i-a cerut să plece în casa băieților, dându-i de înțeles că este foarte supărată pe el pentru cele petrecute anterior.

Citește și: Bianca, acuzată că doar joacă un rol în „Casa iubirii”! „Încerci să-ți creezi o imagine de fată bună”. Giuly sare, însă, în apărarea ei

Robi: Julia de ce nu recunoști că îți place de Patrick?

Julia: Dar nu-mi place de Patrick în sensul ăla amoros! Îmi place ca și vibe!

Robi: Și eu de ce simt asta?

Bianca: Cum de te-ai retras de la discuție?

Virginia: Mă enervează!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aleyna: Din punctul meu de vedere, el trebuia să vină după tine!

Robi: Ce s-a întâmplat?

Aleyna: O să-ți iei pedeapsa dacă stai aici!

Robi: De ce? Ce ai?

Virginia: El nici nu realizează! Du-te la tine!

Aleyna: Ea a plecat de acolo și tu ai stat acolo! Nici măcar n-ai întrebat-o nimic, de ce a plecat!

Robi: Ce ai? Nu fă de astea! Că mie nu-mi plac astea!

Virginia: Omul e în lumea lui!

Pe de altă parte, Robi a părut destul de nedumerit de comportamentul distant adoptat de Virginia și a încercat să afle ce anume a deranjat-o de fapt. Totodată, concurentul i-a subliniat că nu îi plac ieșirile ei generate de gelozie și i-a cerut să se controleze în acest sens.

Citește și: Aleyna spune lucrurilor pe nume: „Am simțit că Marius m-a înțeles mai bine decât Ștefan!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.