„Virginia e faină, dar nu e foc”. Patricia de la ”Casa iubirii”, geloasă pe apropierile dintre Patrick și Virginia. Dezvăluiri bombă făcute de șatenă unui fost concurent

Autor: Diana Bostan

Patricia și Patrick de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram- Patricia Pruneanu/ Patrick Deac

Patricia de la ”Casa iubirii” nu renunță la Patrick. Fosta concurentă și-a spus părerea cu privire la Virginia, dar și la alți concurenți din casă.

În timpul unui live pe TikTok, Patricia nu s-a putut abține și a dat frâu liber sentimentelor pentru Patrick, dar și-a exprimat părere cu privire și la alți concurenți din cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”.

Patricia de la ”Casa iubirii” nu o consideră pe Virginia rivala sa

Virginia este una dintre concurentele celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, fiind fata cu care Patrick a interacționat cel mai mult și pentru care și-a manifestat interesul.

Acest lucru a fost văzut și de Patricia, însă fosta concurentă nu o vede pe Virginia o rivală suficient de puternică și nici nu o consideră potrivită pentru Patrick.

Citește și: „Când sunt cu tine parcă face parte din poveste” Patrick, îndrăgostit după întoarcerea în sezonul 3 al emisiunii Casa Iubirii? În ce ipostază a fost surprins concurentul

„Măi e faină, dar nu e foc. Mie mi se pare Ștefi mai faină. Nu mi se pare deloc că Virginia seamănă cu mine la stilul vestimentar”, a spus Patricia, în timpul unui live pe TikTok și preluat de ”Culisele iubirii”.

Patricia a glumit cu urmăritorii săi care au întrebat-o de ce s-a aranjat atât de mult. Tânăra le-a spus că vrea să iasă la agățat și că o să-i țină la curent dacă va apărea ceva nou în viața ei personală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Fosta concurentă i-a dezvăluit lui Ionuț Stoica ce simte pentru Patrick

Patricia a fost întrebată de urmăritorii săi ce părere are de ceilalți băieți din casă, iar aceasta a spus că sunt băieți frumoși, însă nimeni nu i-ar putea lua locul lui Patrick, el fiind pe primul loc în alegerile sale.

„Patrick oricum are aici ceva special, nu e comparabil cu ce e în casă. Patrick e Patrick și băieții din casă sunt băieții din casă ”, a mai spus Patricia.

Citește și: Fanii sunt îngrijorați! Patricia a dispărut după finala sezonului 2. Fosta concurentă și-a șters contul de Instagram

Fosta concurentă a fost întrebată dacă vrea să revină în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, însă șatena nu-și dorește acest lucru.

Patricia a intrat live și cu Ionuț Stoica, un fost concurent al emisiunii și a recunoscut că regretă faptul că nu i-a arătat mai mult lui Patrick atunci când a avut ocazia.

„Vindeam tot pentru Patrick. M-a făcut lumea în toate felurile, preș. Ce puteam să fac mai mult? Dacă omul mi-a spus că nu sunt genul lui de femeie, dar apoi s-a răzgândit”, i-a

mărturisit Patricia lui Ionuț Stoica.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?