Virginia ia atitudine: „Îmi place să lupt cu un bărbat, nu pentru un bărbat!” Aflați cum va reacționa Robi și ce se va întâmpla cu relația lor, miercuri, 20 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mar 2024, 22:27

Robi, noi gesturi neașteptate la adresa Juliei! „Mă mai iubești?” Aflați cum va reacționa Virginia și ce se va întâmpla cu relația dintre ea și Robi, miercuri, 20 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi provocări de senzație, de momente romantice mai ales cei care de află deja într-un cuplu, dar se confruntă și cu multe tensiuni și certuri aprige, care pe unii dintre ei îi dezechilibrează și îi aduc în pragul despărțirii. Deși păreau din ce în ce mai apropiați și mai îndrăgostiți, Virginia și Robi au ajuns într-un punct critic al relației lor.

În ediția de marți, cei doi concurenți și-au spus lucruri tulburătoare și au lansat reproșuri aprige.

Robi, noi gesturi neașteptate la adresa Juliei! „Mă mai iubești?”

În ediția de miercuri, 20 martie, în Casa iubirii va predomina din nou o atmosferă tensionată deoarece Virginia și Robi vor avea un nou schimb de replici acide. Pe de o parte, tânăra îi va spune că se aștepta că el să aibă un comportament adecvat unui bărbat adevărat care să o aprecieze și să o merite.

Virginia: Mie îmi place să lupt cu un bărbat, nu pentru un bărbat! Simt că doar eu am făcut până acum lucruri!

Patrick: Virginia, ai mai avut vreodată situații similare cu cea de acum?

Virginia: Nu! Eu am fost apreciată pentru ceea ce sunt!

Tot în ediția de miercuri, Julia și Larisa vor merge în vizită în casa băieților, ocazie pe care concurenta o va fructifica pentru a-l șicana din nou pe Robi, spre mare uluire a Virginiei.

Citește și: Robi, promisiune ciudată pentru Virginia! Concurentul a spus că se vor despărți dacă el va mai avea momente de rătăcire! „Dacă intervine iar presiunea o să pun punct” Iată cum a reacționat partenera lui

Robi: Ce să-mi mănânci sufletul? Ai vrea tu să-ți mănânc sufletul!

Julia: Tu ai vrea să mi-l mănânci!

Robi: Bine, treaba ta!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Julia: Treaba ta, adică? O să se întâmple asta?

Robi: Doamne, nu mai veni aici la noi! Te rog frumos!(...) Doamne cât de enervantă ești!

Julia: De ce mă faci enervantă?

Robi: De ce stai pe capul meu?

Julia: Că mi-ai zis să nu mai vin aici și acum stau numai pe capul tău!

Robi: Mă mai iubești?

Julia: Nu te-am iubit niciodată! Cred că tu mă iubești!

Citește și: Larisa, reținută când vine vorba de Ștefan! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii! „Nu mai dați concluzii pripite!”