Virginia îi răspunde tranșant lui Robi! Cum a reacționat bruneta la scuzele concurentului: „Sper să se schimbe pentru că așa nu o să-și găsească o femeie”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 apr 2024, 23:56

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia a dat un răspuns tranșant în fața scuzelor lui Robi.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia a avut o reacție dură la scuzele pe care i le-a prezentat Robi.

Virginia îi răspunde tranșant lui Robi

În episodul de astăzi, 8 aprilie 2024, Robi pare că a reflectat asupra comportamentului său din timpul relației cu Virginia, așa că a decis să-i ofere scuzele lui sincere.

Citește și: Virginia, în lacrimi! Motivul pentru care concurenta plânge după despărțirea de Robi! Ce sfat i-a dat mama ei legat de Robi: „A zis că e pierderea lui...”

„Nu știu cât timp mai am aici, nu știu dacă o să-mi găsesc pe cineva aici. Problema e la mine, îți doresc ție să fii fericită, să ai tot ce-ți dorești și îmi pare rău că nu mi-am dat seama de anumite chestii.

Tu ai fost perfectă, eu n-am fost cum trebuie”
, a declarat Robi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Patrick a întrebat-o pe Virginia ce părere are despre scuzele lui Robi, dar bruneta nu a părut atât de impresionată și nici nu a considerat că e nevoie să aprofundeze prea

mult drama care s-ar fi putut crea.

Citește și: „Să fii sănătoasă și tu și el, nu mă interesează!”. Virginia o pune la pământ pe Roberta! Aflați cum va reacționa Robi în episodul de marți, 9 aprilie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Nu este vorba despre asta, Robi, și eu o să-mi găsesc pe cineva potrivit, și tu la fel, și toată lumea, nu e vorba despre asta.

E vorba că ai o vârstă și pe moment ar trebui să-ți dai seama de ce lucruri trebuie să faci și ce nu. Îți accept scuzele, nu ești un om cu suflet rău, dar nu te-ai pus în locul meu nicio secundă, materialul pe care l-am văzut ieri în gală cu Roberta... ești destul de matur, ar fi trebuit și în caracter, nu doar în vârstă, ar fi trebuit să te abții, că nu ești copil mic, dacă vezi o femeie care arată mai bine să o iei așa, mai ales că erai într-o relație.
Asta ține de respect, nu de sentimente”
, a declarat Virginia.

Virginia îi dă sfaturi lui Robi

Patrick a întrebat-o pe Virginia, de asemenea, dacă are încredere că Robi s-ar putea schimba și să devină un bărbat așa cum și-ar fi dorit ea. Virginia nu vrea să vadă o schimbare din partea lui Robi pentru ea sau pentru orice altă persoană, ci doar pentru el însuși.

„Sper să se schimbe pentru că așa nu o să-și găsească o femeie cum trebuie, pentru o relație serioasă, ci doar jocuri, să zic așa. Trebuie să evoluezi, și la 27 de ani ar fi indicat să știe ce-și dorește el”, a declarat Virginia.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.