Virginia, în brațele lui Patrick! „Te ia, îți pupă mâna, râzi!” Aflați cum va reacționa Robi și ce se va întâmpla în Casa iubiri, miercuri, 15 mai, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2024, 22:07
video Foto(5)

Apropierile tandre dintre Virginia și Patrick îl vor scoate din minți pe Robi, care va fierbe de gelozie! Concurentul o va chema pe fosta lui iubită în camera roșie!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție a emisiunii de noi momente de pomină, de întâlniri romantice, de idile neașteptate, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și de tensiuni aprige iscate deseori din cauza geloziei sau a orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă Roberta a fost luată din nou în colimator de către colegele sale, care au acuzat-o că ar fi postat intenționat un mesaj controversat doar pentru a ieși iar în evidență, ediția de marți se anunță la fel de agitată și presărată atât cu momente tandre cât și cu mici conflicte.

Virginia ajunge din nou în brațele lui Patrick, spre uluirea lui Robi

În ediția de marți, 15 mai 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată. Apropierile neașteptate dintre Virginia și Patrick, îi vor da palpitații lui Robi, care va exploda din cauza geloziei ce îl macină profund în ultima vreme. Concurentul îl va critica din nou pe Patrick pentru faptul că se apropie din ce în ce mai des de fosta lui iubită și mai mult decât atât recurge și la anumite gesturi romantice.

Robi: Ia uită-te la Patrick! Te ia, îți pupă mâna, razi... zâmbești!

Virginia: Dar ce ți se pare ție gestul asta de un pupat de mâna! Mie nu mi se pare ceva...

Patrick: I-am pupat mâna și Juliei de o sută de ori și uite că nu ne-am căsătorit încă!

Julia: Îmi place acel încă!

Citește și:  Robi, mesaj cu subînțeles: "M-am îndrăgostit de tine!" Cine este tânăra care i-a pus capac concurentului din Casa iubirii

Virginia va fi chemată în camera roșie de Patrick și Robi

Și tot în ediția de miercuri, Sebastian va sări că ars în clipa în care va simți noi atacuri subtile la adresa Robertei venite din partea colegelor ei.

Tânărul va încerca să îi pună pe toți la punct și mai ales pe Julia, care va lansa noi replici acide.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Război în casa fetelor! Un alt mesaj postat de Roberta a iscat haosul! Julia o acuză pe colega ei că a publicat intenționat mesajul! Iată cum a reacționat Sebastian

Sebastian: Când vedeți ceva real în casă nu știu cum se face că toți suntem fake, tu ești aia dreapta Julia!

Julia: Da... Numai reali nu sunteți voi!

Sebastian: Tu ești aia dreapta!

Julia: Sunt!

Sebastian: Acum dacă postează o melodie în fundal sau orice postează față asta de astăzi încolo credeți că postează în nume de rău sau legat de casă!

Patrick: Ești un pic mincinoasă, Roberta! Un pic de tot!

Roberta: Da, sunt foarte mincinoasă! Tu ce ești?

Pe de altă parte, Patrick o va chema pe Virginia în camera roșie și o va aștepta să poarte o conversație importantă în ceea ce privește apropierea lor din ultimele săptămâni. Însă Robi nu va rată ocazia de a o chema și el, la rândul lui pe fosta lui iubita, în camera roșie. Rămâne de văzut ce își vor spune cei doi foști iubiți, dar și ce se va întâmplă cu noul triunghi amoros format în Casă iubirii, miercuri, 15 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.