Virginia, în camera roșie alături de Robi și.. Andreea Mantea! Ce se va întâmpla între cei doi concurenți aflăm vineri, 30 august, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 aug 2024, 21:50

Robi o va chema pe Virginia în camera roșie, dar nu va fi singur, ci alături de Andreea Mantea

 
Sursa: captură video

Răsturnare de situație în Casa Iubirii! Virginia va fi chemată în camera roșie de Robi, însă acesta nu e singur, ci alături de prezentatoarea Andreea Mantea.

Între Virginia și Robi situația nu e deloc una plăcută. Nu de puține ori concurentul a făcut-o pe fosta sa iubită să plângă, însă în cele din urmă părerile de rău au venit din partea lui.

Vineri, 30 august, se pare că Robi o va chema pe Virginia în camera roșie, dar nu va fi singur, ci alături de Andreea Mantea.

Citește și: Rebecca, dezamăgită când află de ce a chemat-o Antoni în camera roșie: „Una e să mă chemi că vrei, alta e să mă chemi că plâng” Concurenta a fost deranjată de faptul Antoni ar fi vrut să o cheme pe Virginia

Robi îi cere scuze Virginiei și izbucnește în lacrimi

Robi o cheamă pe Virginia în grădină pentru a discuta, însă concurenta izbucnește nervos, deoarece Robi pare să nu spună nimic. 

Robi: Vii puțin?

Virginia: Nu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Robi: Îmi pare rău!

Virginia: Aici știu că e ușor să vii să te dai perfect și cinstit. Nu tu, vorbesc în general. Și ce am făcut? Voi nici măcar nu știați ce am vorbit eu cu Patrick, sincer. Acum de ce m-ai chemat aici, să stai să te uiți la mine?

Citește și: Giuly și Robert, puși la zid de concurenții din Casa iubirii: "Ți-e frică..." De la ce a pornit cearta? Aflați ce se va întâmpla, joi, 29 august, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

După ce îi cere scuze fostei sale iubite pentru felul în care s-a comportat față de ea, Robi izbucnește în lacrimi, iar Patrick încearcă să îl consoleze.