Virginia, în lacrimi! Motivul pentru care concurenta plânge după despărțirea de Robi! Ce sfat i-a dat mama ei legat de Robi: „A zis că e pierderea lui...”

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Virginia a izbucnit în lacrimi.

În ediția de luni a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Virginia a vărsat lacrimi amare după vizita lui Robi.

Motivul pentru care concurenta plânge după despărțirea de Robi

În episodul de astăzi, 8 aprilie 2024, Virginia a izbucnit în lacrimi după ce Julia a făcut mărturisiri emoționante, astfel că tânăra a simțit și ea cum este să fii într-o poziție singuratică.

Citește și: „Să fii sănătoasă și tu și el, nu mă interesează!”. Virginia o pune la pământ pe Roberta! Aflați cum va reacționa Robi în episodul de marți, 9 aprilie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Am avut momente aici când m-am simțit singură”, a declarat Virginia.

La un moment dat, în timpul discuției dintre Andreea Mantea și Virginia, Roberta a izbucnit și ea în lacrimi, iar în casa fetelor plângeau acum trei concurente: Julia, Virginia și Roberta.

Andreea Mantea a întrebat-o care este motivul pentru care varsă aceste lacrimi și ce o făcea să sufere, în special în relația cu Robi. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: „Am plâns, chiar am plâns”. Ce mesaje a primit Larisa după ce a părăsit „Casa Iubirii”

„Mi se părea că erau foarte multe înțepături uneori, și eu nu am fost așa din senin cu nimeni. Și cu Robi poate aș fi preferat să văd eu, sau să mi se spună o părere dar în alt mod, nu ironic sau răutăcios.

Uneori mă mai și aprindeam eu, și în unele situații nici Robi nu mă susținea”, a declarat Virginia.

Ce sfat i-a dat mama Virginiei despre Robi

Andreea Mantea a întrebat-o pe Virginia la cine apela atunci când era supărată și se simțea singură, iar Virginia a dat un răspuns emoționant despre cea care i-a dat viață. 

„Pe mami. Eu vorbesc cu ea totul... chiar vorbesc orice cu ea. Îi spuneam situațiile, de aia mă încuraja să...”, a spus Virginia, care nu-și mai putea stăpâni lacrimile.

Pe lângă asta, Virginia a mărturisit și ce i-a spus mama ei despre Robi atât după despărțire, cât și înainte să se ajungă la acest punct.

„Înainte spunea să fac ce simt că poate eu simt altfel fiind aici și nu e chiar cum se vede, și mai avea chestii în care zicea că nu e normal cum se întâmplau lucrurile,

dar ea mereu m-a lăsat să fac cum consider eu. După ce ne-am despărțit, ea e o persoană bună și nu prea critică, a zis doar că e pierderea lui”, a declarat Virginia, afirmație la care prezentatoarea i-a dat dreptate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.