Virginia, în lacrimi! Robi nu mai rezistă în fața reproșurilor făcute de concurentă și răbufnește: "Dă-mi un pic de aer, m-ai înnebunit!"

Autor: Diana Tilă

Ceartă aprigă între Virginia și Robi. Concurenta izbucnește în lacrimi. Ce au de împărțit cei doi concurenți?

În ediția de joi, 6 iunie, tensiunile ating cote maxime între Virginia și Robi. Concurenta a decis să-l pună la punct pe Robi, după ce acesta a avut un comportament nepotrivit față de ea. Iată ce îi reproșează tânărului.

Citește și: Virginia este enervată la culme de Robi: „Nu pot să stau cu așa ceva la masă, scuze” Ce i-a pus capac concurentei

Virginia îl pune la zid pe Robi

În ultima perioadă, Virginia și Robi au parte numai de neînțelegeri. Pare că cei doi concurenți din Casa iubirii nu se mai înțeleg, iar discuțiile dintre ei par interminabile. Astfel, în ediția de joi, 6 iunie, Virginia își pierde cumpătul din cauza lui Robi și îi spune tot ce are pe suflet și izbucnește în lacrimi.

Robi: "Doamne, ce enervantă ești! Ești foarte enervantă, mă jur!"

Virginia: "Tu mă scoți din sărite! Am o zi mai proastă, tu poți să înțelegi un om, să fii lângă el?"

Robi: "Am venit aici..."

Virginia: "Ai venit pentru că te-a invitat Antoni. M-au enervat niște chestii, eu te-am jignit? Nu!"

Robi: "Mi-ai mâncat sufletul, înțelegi? M-ai disperat!(...) Dă-mi un pic de aer, m-ai înnebunit! Vorbește frumos! Hai să vorbim ca doi oameni normali.

A început să mă doară capul, termină cu certurile! M-a deranjat modul în care ai gestionat situația, eu vorbeam cu Antoni extrem de calm și auzeam pe fundal... Ce sunt reacțiile acestea?"

De asemenea, Virginia a fost deranjată de Roberta, deoarece s-a simțit atacată indirect de aceasta, după ce concurenta i-a spus lui Robi că trebuia să meargă în Camera Roșie cu Alexandra. În acel moment, concurenta aștepta ca Robi să fie alături de ea, nu să vorbească cu Roberta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Robi: "De ce îi dai atâta importanță Robertei?"

Virginia: "Nu îi dau importanță, pentru că mereu mă atacă."

Robi: "Eu eram lângă tine..."

Virginia: "Și vorbeai cu ea, îi răspundeai ei. Greșeala mea e că nu mai pot! Și când mi-am dat cu părerea despre ea într-un mod frumos, m-a făcut frustrată.

Eu nu vreau să mai interacționez, care e problema?"

Robi: "Nu îi mai dai importanță."

Citește și: Patricia, dezvăluiri despre relația cu Patrick: „Au fost și săruturi” Fosta concurentă recunoaște că este geloasă și nu urmărește emisiunea

Rămâne de văzut cum vor rezolva concurenții problemele pe care le au. Pentru a vedea ce au mai discutat Virginia și Robi, urmăriți materialul video de mai jos.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?