Virginia izbucnește în lacrimi după valul de jigniri venite din partea lui Robi! Aflați cum va reacționa concurentul când o va vedea pe fosta lui iubită plângând, în episodul de miercuri, 21 august, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Ghita

Virginia nu mai suportă să fie jignită

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de miercuri, 21 august, în „Casa iubirii” atmosfera va continua să fie din ce în ce mai tensionată, întrucât Virginia va ajunge să fie afectată din cauza situației dintre ea, Patrick și Robi.

Chiar dacă, până acum, Virginia s-a ținut fermă pe poziții în fața acuzațiilor dure și a replicilor acide venite din partea lui Robi, în contextul apropierii ei de Patrick, situația va ajunge să o destabilizeze pe tânără, după un dialog pe care îl va avea cu Patrick.

Cum va reacționa Robi când va vedea că Virginia plânge

Concurenta nu va mai suporta presiunea care este pusă pe ea și va izbucni în lacrimi în casa fetelor. Imaginile cu ea în timp ce plânge vor fi difuzate live și în casa băieților. Majoritatea concurenților vor arăta empatie față de ea, însă Robi nu va fi mișcat de respectivele cadre cu fosta lui iubită.

„Ia uite, mă, dacă n-am văzut... Îți dai seama? Plânge prințesa”,  va

spune tânărul.

Ulterior, Andreea Mantea va veni în platoul emisiunii „Casa iubirii”, pentru a discuta cu concurenții. Însă, înainte de toate, aceasta o va întreba pe Virginia de ce a început dintr-odată să plângă.

Citește și: Robi îi aruncă replici dure Virginiei, pentru că flirtează cu Patrick: „Îmi iei toți prietenii la rând?”. Acesta nu suportă ca fosta lui iubită să se bage între el și prietenii săi

„Ai plâns pentru că ți-ai descărcat sufletul sau ai plâns pentru că te-a făcut Patrick să plângi, cu ceea ce a zis?”,  a fost curiozitatea moderatoarei show-ului matrimonial.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Virgina va explica de ce a început să plângă

Concurenta îi va mărturisi Andreei Mantea faptul că nu mai suportă toate cuvintele dure și acuzațiile care i s-au adresat în ultimele zile de către Robi și, mai nou, de către Patrick, întrucât nimeni nu are dreptul să fie atât de violent verbal cu ea, mai ales într-o emisiune televizată, pe care o urmărește și familia ei.

„Sincer, doamna Andreea, nu am o problemă cu părerile, fiecare e liber să aibă ce părere vrea, dar consider că nu trebuie să ajung să fiu jignită aici de către un om, pentru că și eu am părinți și se uită și, dacă ei nu mă judecă pentru ceea ce fac, cu atât mai puțin are dreptul cineva de aici să o facă și să mă jignească, indiferent de ce aș face eu aici. 

Dacă nu mă jignesc și nu mă judecă părinții mei, care știu despre situația asta... ”,  va spune Virginia, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Robi o acuză pe Virginia că vrea să destrame prietenia lui cu Patrick! „Mi se pare penibil ce faci” Robi își iese din fire și țipă la concurentă

Andreea Mantea îi va da dreptate fetei și va empatiza cu ea, întrucât înțelege situația delicată prin care trece aceasta: „Corect, aici sunt de acord cu ceea ce spui”.

Aflați ce se va întâmpla miercuri, 21 august, în „Casa iubirii”, prin materialul video de mai jos:

 


Episodul 51 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi,11 septembrie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.