Virginia, mesaj cu subînțeles la câteva zile după schimbul de replici cu Roberta: „Se victimizează din orice, oricând, sub orice circumstanță”

Autor: Diana Ghita

Virginia a avut recent o ceartă cu Roberta

Sursa: Instagram Virginia Tistea

În această dimineață, la câteva zile după cearta avută cu Roberta, Virginia a postat pe rețelele sociale un mesaj care pare să o vizeze pe colega ei.

În ediția de vineri, 21 iunie, a emisiunii „Casa iubirii”, Virginia și Roberta au avut o discuție aprinsă. Deși Robi și Sebastian au încercat să le împace, între cele două tinere a fost un adevărat joc al orgoliilor.

De ce s-au certat Virginia și Roberta

Roberta a acuzat-o pe Virginia că s-a aliat cu celelalte concurente împotriva ei și că mereu îi aruncă replici acide, la care nu se poate abține din a răspunde.

De asemenea, iubita lui Sebastian s-a arătat revoltată de faptul că cealaltă concurentă se amestecă în relația ei.

„Dacă ea mi le dă, le dau și eu. Dacă i le dau eu, mi le dă și ea. Virginia știe că putem să purtăm o conversație normală, că am mai avut. (...) Ți-am spus de multe ori că nu știi să ai o relație și nu ar trebui să te bagi în alta. (...)

Niciodată nu am avut nimic cu tine, până când tu te-ai aliat cu ele”,
 i-a spus Roberta Virginiei.

Citește și: Motivul pentru care Patrick nu se poate apropia de Alexandra: „Nu știu ce face...”. Decizia luată de Virginia după ce concurentul i-a spus această problemă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Deși colega ei i-a adus acuzații dure, Virginia a părut să evite din a da curs conflictului și a preferat să se retragă. Însă, la câteva zile după acest incident, tânăra pare să fi răbufnit, întrucât a transmis pe pagina ei de Instagram un mesaj cu subânțeles, care este posibil să-i fie dedicat Robertei.

Virginia a transmis un mesaj cu subînțeles pentru Roberta

De când aceasta din urmă a venit în „Casa iubirii”, s-a aflat în centrul a diverse certuri, în urma cărora majoritatea concurentelor, printre care s-a numărat și Virginia, au acuzat-o că

se victimizează fără nicio justificare concretă, în loc să își asume propriile greșeli. Aceeași idee a vrut să o scoată în prim-plan și Virginia, prin postarea ei.

„Bună dimineața tuturor, mai puțin ălora care se victimizează din orice, oricând, sub orice circumstanță, doar pentru a atrage atenția asupra lor și de a manipula în al lor folos. Obositori ca un cârcel acești oameni, sunt ca niște eczeme.

Citește și: Virginia, Robi, Sebastian și Roberta se întrunesc pentru o „ședință”! Băieții vor să înțeleagă ce au de împărțit Virginia și Roberta

Nu vă (mai) lăsați păcăliți, acești oameni fug constant de responsabilitate și asumare, distorsionează prezentul pentru a se poziționa în victima perfectă, totul ascuns sub un rânjet sec și machiavelic.

Pentru o trăire curată, mențineți distanța de cel puțin un ocean, față de acești indivizi. Neața!!”,  a transmis Virginia pe Instastory.