Virginia, mesaj cu subînțeles pentru Robi. Ce reacție a avut concurenta în mediul online după ce acesta nu vrea să mai audă de ea: „Cine te iubește...”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 13 iun 2024, 23:48

Virginia de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Virginia Tistea

Virginia de la ”Casa iubirii” a avut prima reacție în mediul online după ce Robi a declarat că nu-mi mai dorește nimic cu ea.

Decizia controversată luată de Robi a pus-o pe gânduri pe Virginia. Concurentul a mărturisit în ediția de joi, 13 iunie, că nu-și mai dorește nimic cu Virginia, lucru ce a lăsat-o fără cuvinte pe această. Iată ce a postat frumoasa concurentă pe contul său personal de Instagram!

Virginia de la ”Casa iubirii” a reacționat în mediul online

Dezamăgită de atitudinea lui Robi, Virginia pare că s-a resemnat, fiind gata să încheie acest capitol din viața ei.

Deși nu a înțeles decizia lui și nu se consideră vinovată cu ceva, Virginia a ținut să posteze un mesaj în secțiunea InstaStory.

Citește și: Sebastian a vărsat lacrimi amare după ce Roberta a pus relația pe pauză: „Mă jur că m-a terminat”. Ce s-a întâmplat după încheierea filmărilor

„Nu te lupta niciodată pentru a câștiga un loc în inima cuiva.

Cine te iubește cu adevărat îți va crea un loc special în inima sa”,
a fost mesajul repostat de Virginia în secțiunea InstaStory.

Robi s-a declarat nemulțumit de faptul că Virginia este destul de rece cu ea și nu ar da semne că și-ar dori o împăcare, lucru ce l-a făcut pe concurent să-i adreseze Virginiei mai multe replici acide.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Robi nu-și mai dorește o împăcare cu Virginia

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe situații tensionate și certuri aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă, în centrul atenției s-au aflat Rebecca și Antoni, care au ajuns într-un punct critic al relației lor care abia începuse, în ediția de joi, lucrurile s-au precipitat și pentru Robi și Virginia.

Citește și: Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Andreea Mantea: Ce s-a întâmplat Robi? Vreau să știu!

Robi: Nu s-a întâmplat nimic! Nu mai simt! Nu vreau! Nu mai vreau!

Andreea Mantea: Deci ți-a plăcut când ea a fost indiferență?

Robi: Nu mi-a plăcut niciodată!(...) Virginia, nu vreau! Nu mai vreau nimic!

În fața acestor afirmații, Virginia a rămas fără cuvinte și nu a înțeles de ce Robi a recurs la această decizie și ce l-a deranjat atât de tare. Concurenta a rămas șocată în momentul în care Robi i-a spus că și-ar dori să nu mai spună nici ”bună”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.